FOLLOW US: facebook twitter

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στον Πύργο ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Ημερομηνία: 27-10-2021 | Συντάκτης:

Με λαμπρότητα θα εορτασθεί και φέτος η ιστορική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, επισημαίνεται ωστόσο ότι λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID19, οι επετειακές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, θα παραστεί στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Πύργο, όπως επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος.

Η Περιφέρεια θα εκπροσωπηθεί στην Ηλεία και από τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες ως εξής: ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος στην Αμαλιάδα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης στη Ζαχάρω, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού Δημήτριος Νικολακόπουλος στον Πύργο, ο Βοηθός Περιφερειάρχη, αρμόδιος για τον συντονισμό των παραγωγικών τάξεων και τη συνεταιριστική αγροτική πολιτική στην Π.Ε. Ηλείας Χρήστος Μπιλίρης στην Αμαλιάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος