FOLLOW US: facebook twitter

Στις 8-10 Ιουλίου το «Kaiafas Battle Lake Event»

Ημερομηνία: 06-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έρχεται το τριήμερο 8-10 Ιουλίου στη λίμνη του Καϊάφα το «Kaiafas Battle Lake Event», η μεγαλύτερη συνάντηση αθλητών θαλασσίου σκι στη χώρα μας. Πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός παγκοσμίου επιπέδου, καθώς θα λάβουν μέρος 80 Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες Ευρώπης, με διεθνείς διακρίσεις και πολλά ρεκόρ.

Θα διεξαχθεί από την προσεχή Παρασκευή 8 Ιουλίου έως και την Κυριακή 10 Ιουλίου στη λίμνη του Καϊάφα και θα προβληθεί σε 170 χώρες!

Το «Kaiafas Battle Lake Event» είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι, την Ελληνική Ομοσπονδία και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Ζαχάρως και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου!

Ως υπεύθυνος επικοινωνίας της διοργάνωσης, έχει οριστεί ο Γιώργος Χατζής, που διαθέτει τη σχολή θαλάσσιου σκι “SKI TO GLORY”,  Παγκόσμιος Πρωταθλητής με πολλά μετάλλια από Ευρωπαϊκά Μasters (12 χρυσά, 8 ασημένια και 3 χάλκινα σε Βαλκανικούς, έξι πανελλήνια ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες, βράβευση το 1992 από τον ΠΣΑΤ ως καλύτερος αθλητής της χρονιάς και με πολλές άλλες διακρίσεις) και με τη συνεργασία της ομάδας του Happy People Team.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος