FOLLOW US: facebook twitter

Στις 7 Αυγούστου η Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 23-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα
-Συνδιοργανωτές ο δήμος Ήλιδας και ο τοπικός εμπορικός σύλλογος

Την 4η Καλοκαιρινή Λευκή Νύχτα σχεδιάζει να διοργανώσει στις 7 Αυγούστου, από τις 8μ.μ. ως τα μεσάνυχτα, ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας και να προσελκύσει το καταναλωτικό κοινό της Ηλείας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, Νίκος Σιαψάλης, στο αίτημα που διαβίβασε προς το δημοτικό συμβούλιο, η διοργάνωση των τριών προηγούμενων εκδηλώσεων το 2017, το 2018 και το 2019 αποδείχθηκε επιτυχημένη, για αυτό και αποφασίστηκε να υλοποιηθεί και η 4η Καλοκαιρινή Λευκή Νύχτα

«Με τις προηγούμενες διοργανώσεις μας καταφέραμε να προσελκύσουμε τον εμπορικό κόσμο, όχι μόνο του δικού μας Δήμου, αλλά και του καταναλωτικού κοινού ολόκληρης της Ηλείας. Αποτέλεσμα των τριών προηγούμενων εκδηλώσεων, ήταν οι καταστηματάρχες της πόλης μας να έχουν ιδιαίτερα μεγάλη εμπορική κίνηση στα καταστήματά τους εκείνες τις βραδιές, και να είναι πλήρως ικανοποιημένοι με τις επιτυχημένες διοργανώσεις μας», ανέφερε και πρόσθεσε ότι επιθυμεί νέα συνεργασία σε επίπεδο συνδιοργάνωσης από τον Δήμο ‘Ήλιδας με οικονομική συνδρομή σύμφωνα με τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Χρ. Χριστοδουλόπουλος δήλωσε ότι ψηφίζει υπέρ της συμμετοχής, με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό, πρόταση που έγινε δεκτή από το προεδρείο. Η απόφαση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς καταψήφισε η Λαϊκή Συσπείρωση.

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης αποφαασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων από τις 6μ.μ. έως τις 3:00 π.μ., στους εξής δρόμους:

1. Επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από τη διασταύρωση με την οδό Δαλιάνη έως τη διασταύρωση με την οδό Πύρρωνος.

2. Επί της οδού Πύρρωνος, από τη διασταύρωση με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη διασταύρωση με την οδό Ερμού.

3. Επί της οδού Φιλικής Εταιρείας, από τη διασταύρωση με την οδό Κολοκοτρώνη, και εν συνεχεία επί της οδού Καλαβρύτων έως τη διασταύρωση με την οδό Σωκράτους.

4. Επί της οδού Αρχαίας Ήλιδος από τη διασταύρωση με την οδό Βύρωνος, και εν συνεχεία επί της οδού Ερμού έως την πλατεία Αγίου Αθανασίου.

5. Επί της οδού Δεληγιάννη, από τη διασταύρωση με την οδό Σισίνη, και εν συνεχεία επί της οδού Ρήγα Φεραίου έως τη διασταύρωση με την Πολυτεχνείου.

6. Επί της οδού Πολυτεχνείου, από την οδό Ρήγα Φεραίου έως την 25ης Μαρτίου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος