FOLLOW US: facebook twitter

Στις 24 Μαΐου δημοπρατούνται οι καντίνες του Πύργου

Ημερομηνία: 13-05-2021 | Συντάκτης:
-Λεβεντοχώρι και «Πλάκες» Κατακόλου οι ακριβότερες παραλίες

Τη Δευτέρα 24 Μαΐου θα δημοπρατηθούν οι ξαπλώστρες και οι καντίνες που θα τοποθετηθούν στις παραλίες του δήμου Πύργου, σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στην προχθεσινή συνεδρίαση.

Το ζήτημα τέθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής και δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο προ ημερησίας διατάξεως, λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων. Συνολικά θα δημοπρατηθούν 14 καντίνες και ξαπλώστρες & ομπρέλες σε 15 παραλίες. Η ακριβότερη, όπως προκύπτει από τους πίνακες, είναι η παραλία Λεβεντοχωρίου, όπου η τιμή εκκίνησης για την καντίνα είναι 23.870 ευρώ και για τις ξαπλώστρες 9.310 ευρώ. Ακολουθούν οι «Πλάκες» στο Κατάκολο με τιμή εκκίνησης 21.670 ευρώ για την καντίνα και 5.760 για τις ξαπλώστρες.

Οι υπόλοιπες προς δημοπράτηση παραλίες είναι στο Καβούρι Σκουροχωρίου («Κουνέλια»), το Καβούρι Γρανιτσεΐκων, το Αντλιοστάσιο, η Αγία Παρασκευή, η Σαρακίνα, τα Λέτρινα Αγίου Ιωάννη, το Επιτάλιο, τρεις θέσεις στον Άγιο Ηλία και δύο στη Σπιάτζα. Η μισθωτική περίοδος θα ξεκινήσει με την υπογραφή της σύμβασης και θα διαρκέσει ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2022. Η πρώτη προσφορά πρέπει να είναι 200 ευρώ υψηλότερη από την τιμή εκκίνησης και κάθε επόμενη προσφορά πρέπει να είναι κατά τουλάχιστον 200 ευρώ ανώτερη της προηγούμενης.

Η δημοπρασία είναι φανερή και πλειοδοτική και θα διεξαχθεί το πρωί της Δευτέρας 24 Μαΐου στον 1ο όρος του Λατσείου Δημοτικού Μεγάρου, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Δημοπρασίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος