FOLLOW US: facebook twitter

Στηρίζουμε την 8χρονη Αφροδίτη με έναν… καφέ!: Νέα κοινωνική δράση του café “Parea” στον Πύργο την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 29-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Πάρτι με κλόουν στο κατάστημα της πλατείας Κύπρου το απόγευμα

 

To café parea στον Πύργο, συνεχίζοντας τις κοινωνικές του δράσεις στηρίζοντας με πολλές από αυτές κυρίως  τον αγώνα της Φλόγας, αύριο Παρασκευή 30 Νοέμβρη, διοργανώνει ένα απόγευμα αφιερωμένο στην μικρή Αφροδίτη από την Ζαχάρω που πάσχει από καρκίνο και χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθειά μας.

Την Παρασκευή λοιπόν , γινομαστε όλος ο Πυργος μια μεγάλη παρέα για καλό σκοπό κι όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του «Έχουμε αποδείξει πως στα δύσκολα γινομαστε ένα και τα καταφέρνουμε!Μαζί για να στηρίξουμε αυτή τη φορά την μικρή Αφροδίτη! Πίνουμε τα καφεδάκια μας και από τα 2 καταστήματα «Παρέα» όλη μέρα… Οι εισπράξεις όλης της ημέρας των δύο καταστημάτων, θα διατεθούν για την νοσηλεία της  8χρονης Αφροδίτης.

Πατρών 108 τηλ. 2621027666 & 6974819600

Πλατεία Κύπρου 2 τηλ. 2621027669 & 6986915800 και συμμετέχουμε στην βοήθεια για την μικρή Αφροδίτη!!!

Στις 19,00 το απόγευμα συμμετέχουμε μικροί και μεγάλοι στο πάρτι της μικρής Αφροδίτης με την κλόουν στο κατάστημα στην πλατεία Κύπρου 2!!

H οκτάχρονη Αφροδίτη Δημητρουλοπούλου, μαθήτρια  σήμερα της Γ’ τάξης του δημοτικού, δίνει την δική της μάχη, καθώς πριν από τρία χρόνια, οι γιατροί του ογκολογικού κέντρου στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Αγία Σοφία στην Αθήνα διέγνωσαν όγκο στην υπόφυση.

Το μόνο σύμπτωμα της Αφροδίτης ήταν η υπέρμετρη ανάπτυξη της, κάτι που οδήγησε τον παιδίατρο που την παρακολουθούσε να ζητήσει από τους γονείς της να κάνουν ειδικές εξετάσεις στην μικρή. Εκεί εντοπίστηκε ότι η Αφροδίτη έχει όγκο στο κεφάλι και μάλιστα σε ένα σημείο όπου εάν χειρουργηθεί κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει την οικογένειά ότι το χειρουργείο αυτό δεν θα της αφήσει κάποια μόνιμη αναπηρία. Προτεραιότητα για το παιδί τώρα είναι η έκδοση της ιατρικής γνωμάτευσης της και η ασφάλιση της για να μπορεί να κάνει όλες τις ιατρικές εξετάσεις που απαιτούνται – μαγνητικές, ακριβές εξετάσεις κλπ- , ενώ αναγκαία είναι και η οικονομική στήριξη της οικογένειας που με δύο ανήλικα παιδιά και με αρκετά προβλήματα υγείας προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα τεράστια αυτά έξοδα μόνο από τα αγροτικά μεροκάματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος