FOLLOW US: facebook twitter

Στην ταινία «Λούγκερ» η Πυργιώτισσα Έλενα Γαβρά

Ημερομηνία: 01-12-2021 | Συντάκτης:

Συμμετέχει στο καστ των ηθοποιών της νέας ταινίας του Κώστα Χαραλάμπους που παίζεται ήδη στον κινηματογράφο


Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Τα πρώτα της βήματα στην κινηματογράφο, κάνει η νεαρή ηθοποιός Έλενα Γαβρά από τον Πύργο, που συμμετέχει στο καστ της νέας ταινίας του Κώστα Χαραλάμπους «Λούγκερ», ένα δράμα που εξελίσσεται παράλληλα με κομβικά γεγονότα της νεότερης ελληνικής ιστορίας και παίζεται ήδη στους κινηματογράφους , τώρα και στον «Ορφέα» του Πύργου. Πρωταγωνιστές στην νέα ταινία του Κώστα Χαραλάμπους, είναι μεταξύ άλλων ο Τάσος Νούσιας και η Στεφανία Γουλιώτη, στο πλευρό των οποίων εμφανίζεται και η Έλενα Γαβρά, σημαντική εμπειρία για την ίδια.

Το «Λούγκερ» εξελίσσεται σαν ένα άτυπο ταξίδι στο χρόνο που ξεκινά λίγο μετά την Κατοχή, και φτάνει έως τις αρχές της δεκαετίας του ’80, όταν το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε για πρώτη φορά στην εξουσία. Βρισκόμαστε στην ορεινή Κρήτη, το 1958. Η οικογένεια Αγγελιδάκη, μια συνηθισμένη φτωχή εργατική οικογένεια της εποχής, προσπαθεί να ανέλθει κοινωνικά. Η ενασχόλησή της με το εμπόριο πετρελαίου θα αποτελέσει το εφαλτήριό της για την απόκτηση τεράστιου πλούτου και υπέρμετρης κοινωνικής ανόδου. Ο απότομος πλουτισμός όμως θα επηρεάσει καταλυτικά τα μέλη της οικογένειας…
Ποια είναι η Έλενα Γαβρά.

Η Έλενα Γαβρά, κόρη της Δήμητρας και του Χρήστου Γαβρά προέδρου της ΝΟΔΕ Ηλείας είναι 23 ετών, γεννήθηκε στον Πύργο και μεγάλωσε στο Κατάκολο. .Σπούδασε ηθοποιός στην ανώτερη δραματική σχολή της Έλντας Πανοπούλου με παράλληλες σπουδές χορού, έχει λάβει μέρος σε επαγγελματικές παραστάσεις από το 2016 έως και σήμερα και τώρα διδάσκει στο 92 art κίνηση. Στην ταινία «Λούγκερ» έκανε τα πρώτα της κινηματογραφικά γυρίσματα και όπως η ίδια αναφέρει «στόχος μου είναι η αφοσίωση μου στην τέχνη του θεάτρου με όραμα την αγάπη και την ελπίδα για το θέατρο που όλο και πιο πολύ χάνεται»!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος