FOLLOW US: facebook twitter

Στην πανελλήνια συνέλευση Πολυτέκνων ο Σύλλογος του Πύργου με προτάσεις για την «ισόβια» σύνταξη

Ημερομηνία: 07-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στην πανελλήνια Γενική Συνέλευση Συλλόγων Πολυτέκνων, συμμετείχε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου, με την πρόεδρο του Μαργαρίτα Ηλιοπούλου και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Χρήστο Σκούτα.

Η κ. Ηλιοπούλου, είχε την ευκαιρία, να θέσει από το βήμα, βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες με κυριότερο την ανάγκη διατήρησης της ισόβιας σύνταξης στις πολύτεκνες μητέρες τονίζοντας ότι όταν παιδιά της μεγαλώνουν δε σημαίνει ότι παύει να είναι πολύτεκνη. Όπως είπε, λόγω των συνθηκών, πολλά παιδιά πολύτεκνων οικογενειών παραμένουν άνεργα και αναγκάζονται και ζουν στο ίδιο σπίτι με την μητέρα τους και η σύνταξη αυτή αποτελούσε μεγάλη βοήθεια για την επιβίωση τους.

Επίσης έθεσε το θέμα διάθεσης τροφίμων από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ ζήτησε από τους προέδρους των Συλλόγων να συντονιστούν προκειμένου να εκφράσουν την αγανάκτηση των πολύτεκνων οικογενειών στον αρμόδιο υπουργό διεκδικώντας την στήριξη της πολιτείας.

Στη διάρκεια της συνέλευσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων ΑΣΠΕ Αθηνών κ. Θανάσης Θεοτοκάτος προχώρησε σε απολογισμό των δράσεων τους ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και στην υπογεννητικότητα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος