FOLLOW US: facebook twitter

Στην Κυπαρισσία ο πολυπρωταθλητής Σάκης Τζανέτος

Ημερομηνία: 13-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σάκης Τζανέτος είναι η νέα μεγάλη μεταγραφή Ηλείου παίκτη του Α.Ο. Κυπαρισσίας. Ο 33χρονος επιτελικός μέσος από το Κατσαρού, μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν στην Κορινθία και συγκεκριμένα στην Κόρινθο 2006 με την οποία φέτος στέφτηκε πρωταθλητής, κατηφορίζει στη Μεσσηνία για χάρη του Α.Ο. Κυπαρισσίας, ο οποίος με τεχνικό διευθυντή τον Γιάννη Δανίκα, ενισχύεται με πρωτοκλασάτους Ηλείους ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπουτσικάκης, ο Μπάρκας και τώρα ο Τζανέτος.

Την περασμένη σεζόν ο Σάκης Τζανέτος πέτυχε 23 γκολ με τη φανέλα της Κορίνθου 2006, ενώ την σεζόν 2017-2018 ήταν 2ος σκόρερ στην Α΄ Κορινθίας με 37 γκολ! Το προσωνύμιό του είναι “El Mago”, λόγω της εξαιρετικής τεχνικής κατάρτισης και των θεαματικών γκολ που πετυχαίνει.

Ο Σάκης Τζανέτος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 13 ετών στον Ηρακλή Πύργου του Χρήστου Δημόπουλου και υπήρξε μέλος των Μικτών Ηλείας. Στα 18 του πήγε στην Ξάνθη για να φοιτήσει στη Σχολή Αστυνομίας και έπαιξε δύο χρόνια στη Δόξα Ξάνθης, στη Δ΄ Εθνική τότε. Μετά την αποφοίτησή του, κατηφόρισε στην Αθήνα και έπαιξε στον ΠΑΟ Ρουφ, στον Άγιαξ Ταύρου, στον Χαραυγιακό, την Α.Ε. Ηρακλείου, την Προοδευτική και το Αιγάλεω. Μάλιστα, με τις 4 τελευταίες στέφτηκε πρωταθλητής! Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Τζανέτος είναι εδώ και τέσσερα χρόνια βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Mini Football.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος