FOLLOW US: facebook twitter

Στην Εθνική Παγκορασίδων η Παπαδοπούλου από την Αρχ. Ολυμπία

Ημερομηνία: 23-06-2022 | Συντάκτης:

Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Στην Εθνική Παγκορασίδων κλήθηκε η 15χρονη γκαρντ από την Αρχ. Ολυμπία, Δανάη Παπαδοπούλου (κόρη του πρώην προέδρου του Ολυμπιονίκη, Μιχάλη Παπαδόπουλου). Η Δανάη, που έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας, παίζει από το 2020 στον Προμηθέα Πατρών, λίγες μήνες αφότου ήρθε ο κορωνοϊός στην Ελλάδα και πάγωσαν τα πάντα στον αθλητικό τομέα (και όχι μόνο). Μέχρι τότε έπαιζε στον Ολυμπιονίκη, ενώ πέρασε για λίγους μήνες και από τον Ίφιτο. Η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια συμπεριλήφθη στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Κτιστάκη, για την προετοιμασίας της Εθνικής Παγκορασίδων ενόψει της συμμετοχής της στο Τουρνουά Φιλίας στη Μελίγια της Ισπανίας (11-13 Ιουλίου).

21 αθλήτριες κλήθηκαν, οι οποίες είναι οι εξής: Βασιλική Χωλοπούλου (Λασσάνης Κοζάνης), Ειρήνη Γαλανάκη (Ανδρογέας), Κατερίνα Υφαντοπούλου, Βασιλεία Ρηγοπούλου (Παναθηναϊκός), Άννα Λαγωνικάκη, Αγγέλα Παπαγιαννάκη (ΟΑ Χανίων), Φωτεινή Σύρπα (Παναθλητικός), Ιωάννα Μαγκλάρη (Άμιλλα 2000), Θεοδώρα Σαμίτα, Εμελία Γαλάνη (Κρόνος Γέρακα), Δανάη Παπαδοπούλου (Προμηθέας Π.), Μελίνα Καρρά (Σπόρτιγκ), Ευθυμία Φονιαδάκη (Ιεράπετρα), Βικτώρια Σταθοπούλου (Δόξα Βύρωνα), Μυρτώ Λιανούδη (Δάφνη Αγ. Δημητρίου), Δανάη Καστανίδου (Μελίσσια), Λυγερή Τόλιου (Άρης Θεσσαλονίκης), Αθηνά Αραβανή (Αγία Παρασκευή), Παναγιώτα Κατσιώνη (Μελάς Αγ. Ελευθέριος), Χριστίνα Παπακώστα (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Έλενα Κουτσάφτη (ΠΑΣ Γιάννινα).

Η Εθνική Παγκορασίδων θα ξεκινήσει την προετοιμασία στις 28 Ιουνίου και οι αθλήτριες από τη Νότια Ελλάδα καλούνται να βρίσκονται εκείνη τη μέρα στο ΟΑΚΑ, ενώ οι αθλήτριες από τη Βόρεια Ελλάδα θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αναχωρήσουν για το προπονητικό κέντρο του Τσοτυλίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος