FOLLOW US: facebook twitter

Στην Ανδραβίδα ο Β. Γιαννόπουλος: Επέβλεψε τις εργασίες συντήρησης της Π.Ε.Ο Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 30-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τις εργασίες συντήρησης της παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, επέβλεψε κατά την επίσκεψή του στην Ανδραβίδα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, παρουσία του Δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα.

Οι εργασίες, εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση – οδική ασφάλεια  επαρχιακού οδικού δικτύου Ν. Ηλείας», με αρχικό προϋπολογισμό 2,3 εκατ. ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε τέσσερα διαφορετικά τμήματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού, τα οποία διέρχονται από το εσωτερικό οικισμών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννόπουλος βρέθηκε στο τμήμα «Π.Ε.Ο διαμέσου Αρετής – Λεχαινών – Ανδραβίδας – Καβασίλων – Γαστούνης έως διασταύρωση με Ν.Ε.Ο, και ειδικότερα εντός της Ανδραβίδας», με τον Δήμαρχο κ. Λέντζα,και ενημερώθηκαν από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για την εξέλιξη των εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα και συνολικά για την πορεία του έργου. Παρόντες στην ενημέρωση ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Διον. Κεκάτος, Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Παν. Βαγγελάτος, Παιδείας Πετ. Ανυφαντής καθώς και ο πρόεδρος του Ν.Π Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιαν. Βαρβαρέσος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος