FOLLOW US: facebook twitter

Στην Ανακρίτρια ο 51χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού ανήλικης σε χωριό των Κρεστένων

Ημερομηνία: 18-07-2022 | Συντάκτης:

Aύριο το πρωί αναμένεται να απολογηθεί στην Ανακρίτρια Ηλείας ο 51χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού μιας 13χρονης σε τοπική κοινότητα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Ο 51χρονος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης με τη διαδικασία του αυτοφώρου και μετήχθη προχθές το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, απ΄όπου παραπέμφθηκε για απολογία στην Ανακρίτρια.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί ως τώρα από την οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού, ο 51χρονος –εκμεταλλευόμενος την απουσία μελών της οικογένειάς του από το σπίτι- οδήγησε τη 13χρονη στο υπόγειο του σπιτιού του και αποπειράθηκε να τη γδύσει και να τη βιάσει. Η ξαφνική επιστροφή μελών της οικογένειάς του όμως φαίνεται πως ματαίωσε την επιδίωξή του. Μόλις η 13χρονη αποχώρησε από το σπίτι, ειδοποίησε τον πατέρα της και άμεσα μετέβησαν στο ΑΤ Κρεστένων για να καταγγείλουν το συμβάν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο καταγγέλλων και ο καταγγελλόμενος είναι φίλοι και συνάδελφοι, για αυτό και ο πρώτος είχε αφήσει για λίγη ώρα την κόρη του στο σπίτι του δεύτερου, λόγω προσωρινού προβλήματος υγείας της μητέρας της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο συλληφθείς άνδρας αρνείται τις κατηγορίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος