FOLLOW US: facebook twitter

Στην Αμαλιάδα ο Παναγιώτης Φασούλας-Και επίσημα στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 02-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια από τις μεγαλύτερες μορφές του Ελληνικού μπάσκετ ο σέντερ του μαγικού Ευρωμπάσκετ 1987 Παναγιώτης Φασούλας επισκέφθηκε την Κυριακή το απόγευμα την Αμαλιάδα, όπως ανακοίνωσε ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας.

Σε συνάντηση που έγινε στο CENTRAL οι εκπρόσωποι του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας και Αστεριών Αμαλιάδας άκουσαν και συζήτησαν με τον υποψήφιο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τις σκέψεις του και τις προτάσεις του για το Ελληνικό μπάσκετ. Ακολούθησε διάλογος με προτάσεις και ιδέες για το αγαπημένο μας άθλημα που όλοι υπηρετούμε.

Ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας κάνει σαφές ότι θα συναντηθεί με όλους τους υποψηφίους προέδρους της Ε.Ο.Κ. καθώς και υποψηφίους για το Δ.Σ. θέλοντας να μεταφέρει σε όλους την αγωνία και τις σκέψεις για την καλαθοσφαίριση από τις μικρές ηλικίες μέχρι τις Εθνικές κατηγορίες.

Επίσης με mail που στάλθηκε από την Γ.Γ.Α ο Α.Σ.Σ.Α. είναι και επίσημα καταγεγραμμένος στο μητρώο των σωματείων αφού ανήκει στο μικρό ποσοστό 5% πανελλαδικά που μπόρεσαν και εξασφάλισαν από την πρώτη φάση την επίσημη  αναγνώρισή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος