FOLLOW US: facebook twitter

Στην Αμαλιάδα o Καραμπέτσος

Ημερομηνία: 02-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. επισκέφθηκε το καμπ της  Προεθνικής Παμπαίδων

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Γιώργος Καραμπέτσος,  βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Αμαλιάδα στο πλαίσιο του καμπ της Προεθνικής Παμπαίδων που διεξάγεται στην πόλη της Ηλείας και πήρε μια γεύση από τις προπονήσεις της Προεθνικής. Παράλληλα, μίλησε με το προπονητικό τιμ και τους νεαρούς αθλητές, και τους ευχήθηκε να μείνουν μακριά από τραυματισμούς και καλή επιτυχία στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της Αμαλιάδας που συμβάλλουν στην άρτια διεξαγωγή του καμπ, τονίζοντας πως η διάθεσή τους να φιλοξενήσουν το καμπ «έλυσε τα χέρια» της Ομοσπονδίας.

Το προπονητικό καμπ της Προεθνικής Παμπαίδων ολοκληρώνεται μεθαύριο Τετάρτη και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Λακασάς σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση όλων των παιδιών: «Από την πρώτη στιγμή έκαναν μεγάλη προσπάθεια όλοι τους, έχοντας αντιληφθεί για ποιο λόγο βρίσκονται εδώ και τι ακριβώς κάνουμε. Αυτή η ομάδα, που ακόμη είναι υπό διαμόρφωση, έχει την πρώτη της επίσημη υποχρέωση τα Χριστούγεννα και τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ακόμη και τις ημέρες που έλειπαν κάποια παιδιά λόγω των υποχρεώσεων που είχαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα κι έπρεπε να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα μας δουλεύαμε εξαιρετικά με όλους τους υπόλοιπους. Και τώρα που είμαστε στην τελική ευθεία θα τους δούμε και λίγο μέσα στο γήπεδο σε κάποιους αγώνες».

Για τις συνθήκες που βρήκε η Προεθνική Παμπαίδων στην Αμαλιάδα, ο Π. Λακασάς είπε: «Πραγματικά όλα ήταν εξαιρετικά. Προπονητικά είχαμε εξαιρετικές συνθήκες στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας. Ένα κλειστό με κλιματισμό, όπου μπορούσαμε να δούμε βίντεο, βίντεο και να δουλέψουμε σε δύο γήπεδα ταυτόχρονα, ενώ και οι συνθήκες διαμονής μας ήταν εξαιρετικές. Θα ήθελα για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν για να μπορέσει να γίνει αυτό το πολύ σημαντικό προπονητικό καμπ.  Όλους τους ανθρώπους του Δήμου Ήλιδας και ιδιαίτερα τον Γιώργο Μπακέλα (πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ “Ο ΗΛΕΙΟΣ”) και τον Γιώργο  Παρασκευόπουλο (αντιπρόεδρος “Ν.Π.Δ.Δ “Ο ΗΛΕΙΟΣ”) καθώς και τον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό για την παραχώρηση της εστίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου Ανδρέα Γκρουμούσα, Απόστολο Ναλμπάντη, σε όλους τους ανθρώπους του Κοροίβου και τέλος στην κ. Μακαρώνη η οποία ήταν κάθε μέρα εκεί για να τακτοποιεί και να μας δίνει λύση σε ό,τι χρειαζόμασταν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος