FOLLOW US: facebook twitter

Στην ΑΕΚ η Μιχαλοπούλου

Ημερομηνία: 06-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα


Η 31χρονη Ηλεία αμυντικός Μαρινίκη Μιχαλοπούλου πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ και θα είναι συμπαίκτρια με την Κωνσταντίνα Γουλιμή, στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Η Μιχαλοπούλου ξεκίνησε από τον Αίολο Πύργου, με προπονητές τους Αντώνη Χρυσανθακόπουλο-Χρίστο Αποστολόπουλο και στη συνέχεια έπαιξε στην Ολυμπιάδα Υμηττού και τον Πανηλειακό.


Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρία-Νίκη Μιχαλοπούλου. Η 31χρονη (02/06/1991) έμπειρη αμυντικός εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Η Μιχαλοπούλου Μαρία-Νίκη ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 12 ετών στον Αίολο Πύργου και το 2006 πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Το 2012 μετακομίζει στη Αθήνα και εντάχθηκε στην νεοσύστατη Ολυμπιάδα Υμηττού, όπου παράμεινε μέχρι το καλοκαίρι με μια διακοπή έξι μηνών, το 2016, όταν και αγωνίστηκε ως δανεική στον Πανηλειακό. Στην ομάδα του Υμηττού πανηγύρισε ανόδους και πολλές επιτυχίες με κορυφαία την τρίτη θέση το 2021, στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών. Παράλληλα η ΑΕΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα της Ολυμπιάδας Υμηττού, και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κουρτέλη, για την οριστικοποίηση της μεταγραφής και την ένταξη της Μαρίας-Νίκης Μιχαλοπούλου στην ομάδα μας. Μαρία-Νίκη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ».


Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρία-Νίκη Μιχαλοπούλου δήλωσε στο aek.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ τη φετινή χρονιά με την ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία! Είναι μια νέα χρονιά και προσπάθεια για το γυναικείο ποδόσφαιρο της ΑΕΚ και χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος αυτής. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς καθώς και να πετύχουμε τον στόχο μας δηλαδή την άνοδο της ομάδας στην Α’ Εθνική».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος