FOLLOW US: facebook twitter

Στην Α1 ο Ν. Κόροιβος Κατσαρού

Ημερομηνία: 23-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ν. Κόροιβος Κατσαρού αποδέχτηκε τη θέση στην Α1 και μετά από δύο δεκαετίες επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Ο Ν. Κόροιβος, μια οργανωμένη ομάδα με δυνατή Διοίκηση και πολύ καλό γήπεδο, θέλει να πορευτεί στην Α1 πατώντας στον ίδιο δρόμο. Με χαμηλό μπάτζετ, οργάνωση και πολλή δουλειά στο γήπεδο, υπό τις οδηγίες του επιτυχημένου Κύριλλου Παλαιολόγου.

Χθες έγινε γνωστό το νέο Δ.Σ. του Ν. Κοροίβου. Είναι το ίδιο με το περσινό, με μια μικρή διαφοροποίηση στα πόστα, καθώς πρόεδρος ανέλαβε ο Διονύσιος Παπαδόπουλος. Αντιπρόεδρος είναι ο Κώστας Μαρνέρας και Γραμματέας ο Σπύρος Αυγερινόπουλος. Ταμίας ο Διονύσης Γαλανόπουλος και μέλη οι Ιωάννης Κολλιόπουλος, Νίκος Μαρνέρας και Αθηνά Γαλανοπούλου.

Στην τεχνική ηγεσία, συνεχίζει, όπως προείπαμε, ο Κύριλλος Παλαιολόγος, ο οποίος οδήγησε πέρυσι την ομάδα στην 5η θέση της κανονικής περιόδου της Α2, με 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες και στην 2η θέση των πλέι-οφ (3 νίκες-1 ισοπαλία-2 ήττες).

Ο Ν. Κόροιβος είχε κάνει το σχεδιασμό του για την Α2 (ανανέωσαν σχεδόν όλοι οι παίκτες), αλλά πλέον θα προσπαθήσει να ενισχυθεί για να είναι ανταγωνιστικός στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος