FOLLOW US: facebook twitter

Στην Α1 ο Κένταυρος Σωστίου- Στην Α2 Πρόοδος Σαλμώνης και Ολυμπιακός Λαμπετίου -Σήμερα η κλήρωση

Ημερομηνία: 29-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Σήμερα το απόγευμα πριν την κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 θα αποφασίσει η Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας για την κάλυψη των κενών που έχουν δημιουργηθεί σε Α1 και Α2, ωστόσο, η Επιτροπή Πρωταθλήματος έχει εισηγηθεί την άνοδο του Κένταυρου Σωστίου στην Α1 στη θέση του αποχωρήσαντος Κεραυνού Βρίνας, κάτι που αναμένεται να επικυρώσει σήμερα η Ε.Ε. της ΕΠΣΗ. Ως εκ τούτου, η Α1 θα διεξαχθεί με 16 ομάδες, όπως αναγράφεται στην προκήρυξη, και η ομάδα του Σωστίου θα συμμετάσχει στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αναφορικά με την Α2, Λέοντες Αμαλιάδας και Ν. Ατρόμητος Λαστεΐκων δεν δήλωσαν συμμετοχή, δεν έπραξε το ίδιο όμως o Κεραυνός Βρίνας. Συνεπώς τα δύο κενά που δημιουργούνται θα καλύψουν οι επιλαχούσες από την Β΄ Κατηγορία Πρόοδος Σαλμώνης και Ολυμπιακός Λαμπετίου, που αποδέχτηκαν την πρόσκληση.

Η Α2 θα διεξαχθεί με 12 ομάδες, οι οποίες είναι οι εξής: Πέλοπας Πελοπίου, Προοδευτική Μανωλάδας, Κεραυνός Βρίνας, Ατρόμητος Βαρβάσαινας, Διγενής Χαριάς, Θύελλα Καρδαμά, Απόλλων Ν. Φιγαλείας, Πήγασος Πρασίνου, Α.Ο. Κάστρου, Κεραυνός Χειμαδιού, Πρόοδος Σαλμώνης και Ολυμπιακός Λαμπετίου. Από τις 12 ομάδες οι μισές προέρχονται από την Β΄ Κατηγορία!

Η κλήρωση Α1 και Α2 θα διεξαχθεί σήμερα στις 7μ.μ., στο ξενοδοχείο “AMALIAS” στην Κουρούτα.

Ονομασία Πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ 2022-2023

Η ΕΠΣΗ γνωστοποίησε την ονομασία των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της νέας σεζόν, η οποία είναι η εξής:

-Α1 PLAYSPORTS

-Α2 JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

-Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΦ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ

-ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος