FOLLOW US: facebook twitter

Στηλίτευσε το fast track

Ημερομηνία: 06-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Τις διαδικασίες εξπρές στην εκδίκαση των υποθέσεων που αφορούν τον νόμο 3869/10 στηλίτευσε με παρέμβασή του στη Βουλή ο Μιχάλης Κατρίνης, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος νόμος είναι πιο επίκαιρος από ποτέ, αφού οι αδύναμοι δανειολήπτες που θα δικαστούν με βάση τις διατάξεις του βιώνουν την ίδια δυσκολία και αβεβαιότητα όπως και 10 χρόνια πριν.

Ο Ηλείος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ επισήμανε πως αυτό πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά από τους δικαστικούς λειτουργούς, όσο και αν οι εκπρόσωποι των τραπεζών ζητούν την επίσπευση των υποθέσεων με τον ισχυρισμό ότι το 40% έχουν ήδη απορριφθεί λόγω δολιότητας του οφειλέτη.

Όπως ανέφερε, ακόμα και όσοι χαρακτηρίζονται δόλιοι, δεν θα καταφέρουν να απαλλαγούν από τα χρέη τους ακόμα και αν πτωχεύσουν, αφού οι πιστωτές θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν το σύνολο των οφειλών και μετά την πτώχευση στα τρία χρόνια με βάση τις διατάξεις του Νέου Πτωχευτικού.

«Και όλα αυτά επειδή δανείστηκαν πάνω από τις δυνατότητές τους!

Αυτοί είναι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές, όπως τους χαρακτηρίζει η κυβέρνηση;

Αυτοί που δανείστηκαν στις εποχές των επιθετικών πρακτικών από τις τράπεζες και δεν προέβλεψαν την κρίση που θα ερχόταν;» τόνισε.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 06/11/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος