FOLLOW US: facebook twitter

Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος και η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής

Ημερομηνία: 23-10-2020 | Συντάκτης:
Χωρίς αναστολή σε 38 από τους 50 καταδικασθέντες

Στη φυλακή οδηγείται ο Νίκος Μιχαλολιάκος και το σύνολο της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, όπως αποφάσισε το δικαστήριο, απορρίπτοντας την εισήγηση της εισαγγελέως και γράφοντας τον επίλογο της ιστορικής δίκης της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Αναστολή δόθηκε μόνο σε 12 από τους 50 καταδικασθέντες.

Συγκεκριμένα, οι καταδικασμένοι για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος αποφασίστηκε να οδηγηθούν στη φυλακή και να εκτίσουν τις ποινές που τους επιβλήθηκαν. Στη φυλακή οδηγούνται επίσης οι Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Μίχος ως μέλη της οργάνωσης.

Στη φυλακή οδηγούνται επίσης ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, αλλά και 14 συνεργοί του, καθώς και οι δύο πυρηνάρχες της οργάνωσης Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής. Συνολικά οδηγούνται στη φυλακή 38 από τους 50 καταδικασθέντες, μεταξύ των οποίων και οι 13 πρώην βουλευτές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος