FOLLOW US: facebook twitter

Στη Φολόη για το παγκράτιο ο Δ. Παπαδόπουλος

Ημερομηνία: 26-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής παγκρατίου αθλήματος και τζούντο, Διονύσης Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε το Σάββατο διδασκαλία του παγκρατίου αθλήματος στο Δήμο Φολόης, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κούμανι. Το μάθημα περιελάμβανε την όρθια μάχη του παγκρατίου αθλήματος, κοινώς το kickboxing και την πυγμαχία. Στην μικρές ηλικίες οι τεχνικές περιορίζονται στα χτυπήματα ημιεπαφής, με σκοπό την συλλογή σημείων για την νίκη.
Όπως δήλωσε ο ίδιος «απώτερος σκοπός του συλλόγου αλλά και δικός μου είναι να δώσουμε στους νέους της περιοχής μας, όπλα για το μέλλον, περνώντας τους μηνύματα, όπως η συλλογική προσπάθεια, η αγάπη για τον αθλητισμό, η αφοσίωση, η αγάπη για τον πλησίον και συναθλητή μου και το σημαντικότερο όλων πώς μέσα από την σκληρή δουλειά και τον ορισμό στόχων καταφέρνουμε αυτό που θέλουμε στη ζωή μας. Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε να σας διδάξω».

Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κούμανι απαρτίζεται από τους εξής: Πρόεδρος: Νικήτας Λινάρδος, Αντιπρόεδρος: Νίκη Παπαντώνη, Ταμίας: Σάκης Μηλιώτης, Γραμματέας: Πάνος Τσακριλής, Μέλος: Ευθυμία Βένδρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος