FOLLOW US: facebook twitter

Στη φάκα 35χρονος με 34 γραμμ. κοκαΐνη

Ημερομηνία: 12-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

cocaine-35xronos

Μεγάλη επιτυχία της ΟΠΚΕ Ηλείας

Τα «ψώνια» του στη Ζάκυνθο και στο Λαγανά είχε κάνει ένας 35χρονος από τη Νέα Μάκρη. Εντοπίστηκε όμως σε έλεγχο από τις αστυνομικές αρχές στην Ηλεία να κατέχει ποσότητα κοκαΐνης και συνελήφθη. Πρόκειται για μια νέα μεγάλη επιτυχία της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Συγκεκριμένα ο δράστης επέστρεφε προχθές το βράδυ από τις διακοπές του στη Ζάκυνθο. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες είχε προμηθευτεί – σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς – ποσότητα κοκαΐνης βάρους 34,2 γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των 800 ευρώ.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ Ηλείας σε έλεγχο που έκαναν στην διασταύρωση Αρετής στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, σταμάτησαν το αυτοκίνητο που επέβαινε ο 35χρονος και οδηγούσε ένας άλλος άντρας. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον 35χρονο και του έκαναν σωματική έρευνα. Έτσι αποκαλύφθηκε πως είχε πάνω του κρυμμένη την συσκευασία με τα 34,2 γραμμάρια κοκκαΐνης και μαζί ένα κινητό τηλέφωνο που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί.

Από την προανάκριση που ενήργησαν στη συνέχεια οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, προέκυψε ότι ο δράστης είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από άγνωστο άτομο στη Ζάκυνθο, την προηγούμενη ημέρα. Εκτιμάται πως αυτή η ποσότητα των ναρκωτικών θα μπορούσε να δώσει από 150 έως 300 δόσεις – φιξάκια κοκαΐνης, ενώ η συνολική αξία από τη διάθεση της θα ξεπερνούσε τις 3.000 ευρώ και ίσως να έφτανε και τις 5.000 ευρώ.
Σε βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος