FOLLOW US: facebook twitter

Στάχτη έγινε το θερινό μπαρ «Thalassa» στην Κουρούτα!

Ημερομηνία: 18-05-2021 | Συντάκτης:
Από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας

Στις φλόγες παραδόθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, το γνωστό παραλιακό στέκι της νεολαίας όλης της περιοχής, το beach bar THALASSA στην Κουρούτα το οποίο δυστυχώς καταστράφηκε ολοσχερώς και μάλιστα λίγο πριν ανοίξει η τουριστική σεζόν για την περιοχή.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 3 το πρωί και οι φλόγες που τύλιξαν σε σύντομο χρόνο το κτίριο, κινητοποίησαν τις Πυροσβεστικές δυνάμεις της Αμαλιάδας που έφτασαν επί τόπου με τρια οχήματα και ένα ακόμα από την Π.Υ Λεχαινών και άνδρες με επικεφαλής τον διοικητή κ. Κωνσταντίνο Χριπάτσιο δίνοντας πολύωρη μάχη, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να διασώσουν την επιχείρηση, τουλάχιστον προστάτεψαν τα διπλανά κτίρια αφού η φωτιά θα μπορούσε να επεκταθεί σε ένα μεγάλο μέρος της Κουρούτας.

Όπως επισημανε και ο κ. Χριπάτσιος, η καταστροφή είναι ολοκληρωτική, λόγω της φύσης των υλικών που ήταν εύφλεκτα, τραπεζοκαθισματα, ομπρέλες ψάθινες κλπ που ήταν φυλαγμένα μέσα στον εσωτερικό χώρο καθώς το κατάστημα ήταν κλειστό.  Τα αίτια του συμβάντος θα διερευνηθούν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος