FOLLOW US: facebook twitter

Οι STAVENTO στον Καϊάφα

Ημερομηνία: 29-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

stavento

Η γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού πάει θάλασσα – Για δεύτερη φορά φέτος ο Γ. Τζουανόπουλος διοργανώνει την Γιορτή νεολαίας στις όχθες της λιμνοθάλασσας

  • Τετάρτη 3 Αυγούστου – Μαζί με τον Μιχάλη Κουνέλη η Σοφία Κουρτίδου

Σε ένα μαγευτικό τοπίο, στις όχθες της λιμνοθάλασσας του Καϊάφα, για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Γιάννης Τουζανόπουλος και η Γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού κατεβαίνουν από τα Μακρίσια στη θάλασσα, για την Γιορτή Νεολαίας, την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016. Μετά την επιτυχημένη περσινή συναυλία της Ελένης Δήμου στον Καίαφα και άλλων ακόμα καλλιτεχνών, ο Γιάννης Τζουανόπουλος αποφάσισε να δώσει μια συνέχεια στη Γιορτή νεολαίας που φαίνεται να γίνεται θεσμός.

Κοντά μας λοιπόν για ένα ανεπανάληπτο live από ένα r’n’b συγκρότημα που γράφει την δική του ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή, θα είναι οι STAVENTO, με τον πολυαγαπημένο της νεολαίας Μιχάλη Κουνέλη. Μαζί τους θα είναι και η εξαιρετική μουσικός και τραγουδίστρια Σοφία Κουρτίδου. Για το πάρτι που θα ακολουθήσει κοντά στους νέους θα είναι ο  DJ ELLIGEN.

Οι STAVENTO μετά απο 11 χρόνια δισκογραφικής πορείας και αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο «Ακόμα ονειρεύομαι»  κατηφορίζουν στον Καϊάφα και παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα με όλες τις επιτυχίες που αγαπήσαμε, όπως «Πόσο ακόμα», «Πριν σε γνωρίσω», «Όμορφη», «Πηδάω τα κύματα», «Άσπρο πάτο», «Για σένα που λατρεύω», «Ήπια» αλλά και τραγούδια από τον νέο τους δίσκο, όπως «Το μαντήλι», «Νερό και χώμα», «Κάτω απ’ το πουκάμισό μου», «Ακόμα ονειρεύομαι», που έχουν ήδη ξεχωρίσει και έχουν δεκάδες χιλιάδες views στο YouTube.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος