FOLLOW US: facebook twitter

Στάθης Καννής: «Υπογράφω μαζί σας συμβόλαιο τιμής…»

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτική

Πολύ μικρό αποδείχθηκε το Συνεδριακό Κέντρο της ΠΕ Ηλείας για τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου, Στάθη Καννή. Η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ στον χώρο, θυμίζοντας παλιές εποχές.

Η εκδήλωση ήταν εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι δεκάδες πολίτες δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στην είσοδο και παρακολούθησαν την εκδήλωση είτε από το φουαγιέ είτε από την είσοδο του Διοικητηρίου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, φανερά συγκινημένος από την ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμά του, τους ευχαρίστησε θερμά και τόνισε ότι η μαζική συμμετοχή τους αποτελεί συμβόλαιο τιμής.

«Υπογράφω σήμερα μαζί σας, με τον καθένα χωριστά αλλά και όλους μαζί, ένα συμβόλαιο τιμής που θα με δεσμεύει για πάντα.  Δημιουργούμε σήμερα, όλοι εδώ, άρρηκτους δεσμούς με έναν μόνο σκοπό: την ανατροπή της μίζερης και θλιβερής πραγματικότητας που βιώνουμε, ζώντας σε έναν τόπο που δεν τον ονειρευτήκαμε έτσι, που όμως κάποτε γέμιζε τις καρδιές μας και μας έκανε περήφανους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καννής άσκησε κριτική στην πενταετία της σημερινής δημοτικής αρχής, επισημαίνοντας ότι είναι προφανής η αποτυχία της.

«Η σημερινή δημοτική αρχή απέτυχε παταγωδώς. Εξάντλησε τα στενά περιθώριά της και τα διάδοχα σχήματά της επιχειρούν απλώς να αναβαπτίσουν την πολιτική της», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στάθης Καννής ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, τονίζοντας ότι είναι αναγκαίο να αποκτήσει ο Πύργος ισχυρή ταυτότητα και brand name.

«Δίνουμε ταυτότητα στο Δήμο μας. Αποκτούμε ισχυρή  επωνυμία – Brand, που θα συνδέεται με την ιστορία και το παρόν του. Δημιουργούμε πολιτιστική διαδρομή, ως ένα επώνυμο τουριστικό προϊόν που θα καλύπτει όλο τον Δήμο, από τη θαλάσσια πύλη μας, το Κατάκολο, έως την Ωλένη, από τον Ιάρδανο έως τον Βώλακα, με αξιοθέατα, φυσικά και ιστορικά μνημεία και υποδομές σύνδεσης, υλικές αλλά και ψηφιακές. Διασυνδέουμε το λιμάνι μας με τους δρόμους του κρασιού, τα αρχαιολογικά μνημεία μας με το θρησκευτικό πλούτο της περιοχής μας, τη σύγχρονη αγροτική παραγωγή με τα ιστορικά αγροτικά προϊόντα, όπως τη σταφίδα και το λάδι», τόνισε.

«Θα ανακτήσουμε τη χαμένη περηφάνια των Πυργιωτών. Ο Πύργος πρέπει να γίνει ξανά η πρωτεύουσα του Νομού μας. Ξεκινάμε σήμερα την επανασύσταση του Δήμου Πύργου.Για να γίνει η πόλη που όλοι αγαπήσαμε και ονειρευτήκαμε. Για να ξαναπάρουν ζωή τα χωριά μας. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα καταφέρουμε. Είμαστε εδώ γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ», υπογράμμισε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Καννής και στη συνέχεια παρουσίασε τους 33 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα όμορφο και συγκινητικό βίντεο με την ιστορία του Πύργου. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η δημοσιογράφος Βίκυ Γκουγκουστάμου.

Το συγκινητικό βίντεο με εικόνες από τον παλιό Πύργο που προβλήθηκε πριν την ομιλία του υπ. δημάρχου Στάθη Καννή:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος