FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Ζαφειρόπουλος: Προκήρυξη ΔΕΗ 1/2021

Ημερομηνία: 11-11-2021 | Συντάκτης:

Ο δρόμος προς την εργασία

γράφει ο Σπύρος Ζαφειρόπουλος, Σύμβουλος Εργασίας & Εκπαίδευσης, MSc, MA, ΠΕΣΥΠ


Μια νέα Προκήρυξη έχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και λίγες μέρες μετά από την έκδοση της σχετικής Ανακοίνωσης από τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. και θα ακολουθήσει τις διαδικασίες ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://hiringnow.dei.gr/ της ΔΕΗ. Αυτή είναι η 1/2021 και η κατάταξη θα πραγματοποιηθεί με βάση τα δικαιολογητικά που καταθέτουν οι υποψήφιοι και τη συνέντευξη που θα ακολουθήσει.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1/2021

Περιγραφή

Προκήρυξη πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας εκατόν εξήντα εννέα (169) θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Α ́ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε), τριάντα επτά (37) θέσεις.

Ειδικοτήτων απασχόλησης: ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕ κατεύθυνσης ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ/ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΕ.

Β ́ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τριάντα εννέα (39) θέσεις.

Ειδικοτήτων απασχόλησης: ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ TΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ TΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΤΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ.

Γ ́ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), ενενήντα τρεις (93) θέσεις.
Ειδικοτήτων απασχόλησης: ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΕ, ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΕ.

 

Προθεσμία αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 10 Νοεμβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 26 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Χρήσιμες πληροφορίες

H παρούσα Προκήρυξη αφορά σε απλό προσωπικό της Εταιρείας που θα καλύψει θέσεις σε εισαγωγικό επίπεδο. Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Προκήρυξης.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 2000.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κέντρο Ακαδημαϊκής & Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας «exousiodotisi.GR»
Τηλέφωνο: 6973395041 email: exousiodotisi@gmail.com web: www.exousiodotisi.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος