FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Ζαφειρόπουλος: Ανοίγει η πλατφόρμα για προσλήψεις Επικουρικού Προσωπικού πλην Ιατρών στα Νοσοκομεία

Ημερομηνία: 30-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Γράφει ο Σπύρος Ζαφειρόπουλος, Σύμβουλος Εργασίας & Εκπαίδευσης, MSc, MA, ΠΕΣΥΠ

Η πλατφόρμα του Υπουργείου Υγείας https://loipoepikouriko.moh.gov.gr/ για την πρόσληψη λοιπού επικουρικού προσωπικού πλην ιατρών σε νοσοκομεία και δομές υγείας θα αρχίσει να δέχεται αιτήσεις από 1η Δεκεμβρίου 2020.

Όποιος επισκεφτεί τη σχετική Ιστοσελίδα θα δει την σχετική ανακοίνωση: «Η εφαρμογή θα είναι ανοιχτή για την κατάθεση αιτήσεων από την Τρίτη 1.12.2020 στις 8:00 έως και την Τρίτη 8.12.2020 στις 24:00. Διευκρινίζουμε ότι ΔΕΝ θα είναι επιλέξιμες όλες οι ειδικότητες για όλες τις θέσεις αλλά ΜΟΝΟ για τις θέσεις που έχουν πρόωρα εξαντληθεί από υποψηφίους, καθώς και για θέσεις για την κάλυψη νέων δομών του ΟΚΑΝΑ. Στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας στο σημείο ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ θα βρείτε τις Οδηγίες και άλλα χρήσιμα αρχεία, όπως το αρχείο με τίτλο «ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020», το οποίο περιέχει τις θέσεις και τις ειδικότητες ανά ΥΠΕ που είναι επιλέξιμες».

Με βάση τις οδηγίες της ανακοίνωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν τον πίνακα με τις επιλέξιμες θέσεις ανά φορέα και να προετοιμαστούν για να πραγματοποιήσουν την αίτησή τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Χρήσιμη πληροφορία

Το επικουρικό προσωπικό προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Η διάρκεια του χρόνου εργασίας του καθορίζεται με την εγκριτική για την πρόσληψη απόφαση του Υπουργού Υγείας και αναφέρεται ρητά στην απόφαση τοποθέτησης του Διοικητή της οικείας Δ.Υ.ΠΕ και στη σύμβαση εργασίας που συνάπτεται. Η χρονική διάρκεια της σύμβασης εργασίας δεν μπορεί να είναι μικρότερη του ενός έτους και μεγαλύτερη των δύο ετών. Όταν η δαπάνη για την αμοιβή του προσωπικού καλύπτεται από ενωσιακούς πόρους και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα δύναται να ανανεώνεται πέραν της διετίας, μετά από έγκριση του Υπουργού, και μέχρι τη λήξη των ως άνω προγραμμάτων.

Περισσότερες Πληροφορίες

Κέντρο Ακαδημαϊκής & Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας «exousiodotisi.GR»

Τηλέφωνο: 6973395041 email: exousiodotisi@gmail.com web: www.exousiodotisi.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος