FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Βασιλείου για Ο.Δ.Π.Ε.: Οι λόγοι που καταψήφισα την τροποποίηση του καταστατικού

Ημερομηνία: 29-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Η. Σπύρος Βασιλείου, με χθεσινή γραπτή δήλωσή του, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους καταψήφισε την Κυριακή στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας, την τροποποίηση του Καταστατικού της Ομοσπονδίας και προτείνει το σύστημα εκλογής από όλους.

Η δήλωση του Σπύρου Βασιλείου:

«Ήμουν και παραμένω της άποψης της Ανεξάρτητης Διαιτησίας. Ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλείας στη Γενική Συνέλευση της ΟΔΠΕ μου είπαν να ψηφίσω την τροποποίηση του καταστατικού της, χωρίς να το έχω διαβάσει εγώ και το Συμβούλιό μου και να μπορώ να καταθέσουμε τις απόψεις μας.
Το γεγονός αυτό από μόνο του είναι πέρα για πέρα ασέβεια προς ένα Σύνδεσμο που μέτρα 51 χρόνια προσφοράς στο ηλειακό ποδόσφαιρο και την ελληνική διαιτησία. Θέλω το ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία χέρι-χέρι να βαδίζουν μαζί για την αναβάθμιση όλων. Θέλω να είναι ξεκάθαρος ο ρόλος του καθενός μας μέσα στον κοινό χώρο για τον οποίο έχουμε κάνει αγώνες. Θέλω οι διαιτητές να απολαύσουν τους κόπους τους στο σπίτι τους. Η θέση μου είναι κάθε Σύνδεσμος ένα εκλογικό τμήμα και να ψηφίζουν ΟΛΟΙ την ίδια μέρα και ώρα στην Ελλάδα. Έτσι θα υπάρχει συμμετοχή και αντικειμενική διαδικασία. Ήμουν και παραμένω της άποψης της Ανεξάρτητης Διαιτησίας.

ΥΓ.: Παρέλαβα κράτος και θα παραδώσω κράτος!

Τα λόγια του Τάσου Παπαδόπουλου όταν του είπαν ότι πρέπει να υπογράψει την διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος