FOLLOW US: facebook twitter

Spiroulina PLATENSIS: Γιατί είναι η υπερτροφή σου;

Ημερομηνία: 30-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Αν ψάχνεις μία τροφή που σου δίνει όλα όσα χρειάζεσαι, τότε η Spiroulina PLATENSIS θα στα δώσει!

Βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας
Η Spiroulina PLATENSIS περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά για super αντοχές, μεταξύ των οποίων πρωτεΐνη, (55-70%) που προσφέρει ενέργεια, σίδηρο, που χαρίζει αίσθημα ευεξίας και προλαμβάνει από το αίσθημα αδυναμίας, σύμπλεγμα βιταμινών Β, που βελτιώνουν τις αποδόσεις, χαρίζουν ευεξία και ανακουφίζουν από το αίσθημα κόπωσης & μαγνήσιο, που συμβάλλει στην απελευθέρωση ενέργειας.

Χαρίζει άμεση τόνωση
Η Spiroulina PLATENSIS διαθέτει σίδηρο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, δηλαδή πιο εύκολα απορροφήσιμο ώστε με αποτέλεσμα να χαρίζει άμεσα τόνωση & αίσθημα ευεξίας. Επιπλέον, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της σιδηροπενικής αναιμίας, στην αύξηση των επιπέδων της αιμοσφαιρίνης & στη βελτίωση του εμμηνορροϊκού συνδρόμου.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό
Η Spiroulina PLATENSIS είναι η τροφή – θησαυρός για το ανοσοποιητικό σου, γιατί αποδεδειγμένα διαθέτει, μεταξύ άλλων, συστατικά τα οποία προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν τις λοιμώξεις από κάθε ιό, όπως το σύμπλεγμα βιταμινών Β, τη βιταμίνη Ε & τον ψευδάργυρο. Επιπλέον, με τα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS πραγματοποιήθηκε κλινική μελέτη στο Τμήμα Παθολογίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης από τους Δρ. Ηλία Ε. Μαζοκοπάκη & Δρ. Μαρία Γ. Παπαδομανωλάκη και απέδειξε ότι η κατανάλωση Spiroulina PLATENSIS μπορεί να αποτρέψει σημαντικά την εμφάνιση της νόσου (COVID-19) και να μειώσει την ανάγκη νοσηλείας. Μάθε περισσότερα στο spiroulina.gr!

Είναι ιδανική τροφή για αποτοξίνωση
Η Spiroulina PLATENSIS χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε φυκοκυανίνη & β-καροτένιο. Συμβάλλει στην αποβολή τοξινών και βαρέων μετάλλων, καθώς προωθεί τις διαδικασίες αποτοξίνωσης του σώματος, επιταχύνει το μεταβολισμό & βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και την αντοχή.


* Μάθε περισσότερα για τη Spiroulina PLATENSIS: www.spiroulina.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος