FOLLOW US: facebook twitter

Σπάρτη-Ολυμπιακός Ζαχάρως 2-0: Λύγισε από την ανώτερη Σπάρτη

Ημερομηνία: 27-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως κόντρα στη δυνατή ομάδα της Σπάρτης είχε εξαρχής δύσκολη αποστολή και με τις απουσίες των Τζανέτου, Κακολύρη, η ήττα φαντάζει φυσιολογική, με 2-0. Πάντως, άξιζε ένα γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε.

Οι ερυθρόλευκοι του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου απείλησαν πρώτοι στο ξεκίνημα με τον Παπαδόπουλο, αλλά η Σπάρτη αποδείχτηκε πιο εύστοχη στο 21΄ κι έκανε το 1-0 με τον Γεμιστό. Στο 42΄ ο Κανάνι είχε φάση για να ισοφαρίσει και το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2- 0, όταν ο Σαμπατάκος σούταρε, ο Καπετανάκης απέκρουσε, ο Σικαλόπουλος πήρε το «ριμπάουντ» και δεν αστόχησε. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στη συνέχεια πιο ψηλά και στο 80΄ έχασε ευκαιρία να μειώσει με τον Κατσιώλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έκαναν ντεμπούτο στη Γ΄ Εθνική οι Ντίνος Κύτταρης, Τάκης Πλατής, που πέρασαν στο ματς μετά το 75΄.

Σπάρτη: Κραβαρίτης, Πλατάνας , Κάρδαρης, Παναγιωτίδης, Γεμιστός (89΄ Αιβαλιώτης), Σικαλόπουλος (84΄Κοντογιάννης), Ρασιάς, Συριγγέλας (90΄ Σιγαλός), Κλικόπουλος (80΄ Γραμματικός), Καλούσης, Σαμπατάκος

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Καπετανάκης (79΄ Π. Πλατής), Παπαδόπουλος, Γκούσκος (75΄ Κύτταρης), Τσίτσος, Κατελούζος, Καλαντζής, Κανάνι (75΄ Μπιμπής), Κατσιώλης, Καπλάνης, Παναγόπουλος, Σκοζάι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος