FOLLOW US: facebook twitter

Σπ. Ζαφειρόπουλος: Ανοίγει το Λοιπό Επικουρικό Προσωπικό πλην Ιατρών στα Νοσοκομεία

Ημερομηνία: 15-09-2022 | Συντάκτης:

Ο δρόμος προς την εργασία

Γράφει ο Σπύρος Ζαφειρόπουλος, Σύμβουλος Εργασίας & Εκπαίδευσης, MSc, MA, ΠΕΣΥΠ


Η πλατφόρμα του Υπουργείου Υγείας https://loipoepikouriko.moh.gov.gr/ για την πρόσληψη λοιπού επικουρικού προσωπικού πλην ιατρών σε νοσοκομεία και δομές υγείας θα δέχεται αιτήσεις από την Παρασκευή 16-09-2022 στις 12:00 πμ. έως την Παρασκευή 23-09-2022, στις 12:00 πμ.

Όποιος επισκεφτεί τη σχετική Ιστοσελίδα θα δει την σχετική ανακοίνωση: «Ενεργοποιείται η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεως των υποψηφίων για τη διαδικασία πρόσληψης και τοποθέτησης λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού, για συγκεκριμένες δομές και ειδικότητες, όπου έχουν εξαντληθεί οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι υποψηφίων. Η Πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί για την υποβολή αιτήσεων την Παρασκευή 16-09-2022 στις 12:00 πμ. και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Παρασκευή 23-09-2022, στις 12:00 πμ.»

Με βάση τις οδηγίες της ανακοίνωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν τον σχετικό πίνακα με τους φορείς ανά ΥΠΕ και να προετοιμαστούν για να πραγματοποιήσουν την αίτησή τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Μπορούν να επιλέξουν ειδικότητα/φορέα που υπάρχει η ένδειξη ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ, μέχρι το πολύ 8 φορείς σε μια ΥΠΕ και μόνο μία ειδικότητα. 

Χρήσιμη πληροφορία

Το επικουρικό προσωπικό προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Η διάρκεια του χρόνου εργασίας του καθορίζεται με την εγκριτική για την πρόσληψη απόφαση του Υπουργού Υγείας και αναφέρεται ρητά στην απόφαση τοποθέτησης του Διοικητή της οικείας Δ.Υ.ΠΕ και στη σύμβαση εργασίας που συνάπτεται. Η χρονική διάρκεια της σύμβασης εργασίας δεν μπορεί να είναι μικρότερη του ενός έτους και μεγαλύτερη των δύο ετών. Όταν η δαπάνη για την αμοιβή του προσωπικού καλύπτεται από ενωσιακούς πόρους και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα δύναται να ανανεώνεται πέραν της διετίας, μετά από έγκριση του Υπουργού, και μέχρι τη λήξη των ως άνω προγραμμάτων.

Περισσότερες Πληροφορίες

Κέντρο Ακαδημαϊκής & Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας «exousiodotisi.GR»

Τηλέφωνο: 6973395041 email: exousiodotisi@gmail.com web: www.exousiodotisi.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος