FOLLOW US: facebook twitter

Σπ. Πολίτης και Αριστέα Παπαδοπούλου σε ΓΝ Ηλείας και ΝΜ Κρεστένων

Ημερομηνία: 10-08-2022 | Συντάκτης:

Θέμα ημερών η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους

Επιμέλεια: Κική Κολοβέρου – kkoloverou@yahoo.gr

Θέμα ημερών φαίνεται πως αποτελεί η επίσημη δημοσίευση στο Φύλλο της Κυβερνήσεως, της απόφασης διορισμού του Σπύρου Πολίτη, στη θέση του Διοικητή του Γ.Ν.Ηλείας – ΝΜ Πύργου, μετά την παύση από τον Υπουργό Υγείας του Χρήστου Χριστόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από την Πάτρα, έχει αποδεχτεί την πρόταση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εντός των επόμενων ημερών θα αναλάβει και επίσημα- εφόσον δημοσιευτεί και η σχετική απόφαση- τα καθήκοντα του στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Ο Σπύρος Πολίτης, σύμφωνα με το βιογραφικό του, έχει αναπτύξει μακριά πολιτική και κοινωνική δράση, από τα μαθητικά του χρόνια, υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος και των πανεπιστημιακών οργάνων, καθώς και συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Από το 2005-2009 διατέλεσε ειδικός σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σε θέματα Ανάπτυξης. Έχει διατελέσει μέλος της κεντρικής Αντιπροσωπίας στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και επίσης διατέλεσε μέλος της αντιπροσωπίας στο Τεχνικό Επιμελητήριο τμ. Δυτικής Ελλάδας. Είναι μέλος της Χριστιανικής Στέγης Πατρών, μέλος στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝ@ΔΕ) και μέλος της Ένωσης Νέων Επιχειρηματιών. Έχει αναπτύξει οικολογική δράση μέσω της Εταιρίας Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος Πάτρας στις δραστηριότητες της οποίας συμμετέχει από εικοσαετίας. Είναι Πρόεδρος του Ποδηλατικού ομίλου Πατρών. Δραστηριοποιείται επίσης στον χώρο του Πολιτισμού, πρωτοστατώντας στη διοργάνωση διαφόρων Πολιτιστικών διοργανώσεων.

Τοποθέτηση και στη ΝΜ-ΚΥ Κρεστένων

Η τομεάρχης Πολιτισμού της ΝΔ στην Ηλεία Αριστέα Παπαδοπούλου, τοποθετείται με απόφαση του Υπουργού Υγείας νέα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Κρεστένων. Τις επόμενες ημέρες και αφού προηγηθεί η δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ αναμένεται να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα της. Μάλιστα κατά την έλευση της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Ασημίνας Γκάγκα, προχθές στα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας, συμμετείχε διακριτικά στην υποδοχή και σε κάποιες εκ των συναντήσεων.

Η Αριστέα Παπαδοπούλου, έχει γεννηθεί στην Αμαλιάδα και είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του μεταπτυχιακού Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει πλούσια εκπαιδευτική δράση στο δημόσιο τομέα και έχει υπηρετήσει σε τομείς ευθύνης για την εκπόνηση καινοτόμων εκπαιδευτικών και πολιτιστικών προγραμμάτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος