FOLLOW US: facebook twitter

Σοκ: Νεκρό το βρέφος από το τροχαίο στην ΕΟ Πύργου-Πατρών

Ημερομηνία: 12-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών κοντά στη διασταύρωση Λαστεΐκων.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πιθανότατα μετωπικά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, με συνέπεια τον τραυματισμό των επιβαινόντων και τη διακομιδή τους με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν ανδρόγυνο με το παιδί τους, ενώ στο άλλο όχημα ένας άνδρας, ο οποίος μετά τη σύγκρουση εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η συνδρομή των πυροσβεστών της ΠΥ Πύργου για τον απεγκλωβισμό του κα τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο. Η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου.

Νεότερη ενημέρωση 22:30

Απέραντος θρήνος στην Ηλεία, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι το ενάμισι έτους βρέφος που επέβαινε μαζί με τους γονείς του στο αυτοκίνητο fiat που ενεπλάκη στο τροχαίο, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

*Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος