FOLLOW US: facebook twitter

Ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία, Σωτήρης Αναστασόπουλος στην «Πρωινή»: Όνειρο ζωής η Παιδιατρική και τα κατάφερε!

Ημερομηνία: 28-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Έκτακτο, Νέα

Ο Σωτήρης Αναστασόπουλος, ο πρώτος των πρώτων σε όλη την Ηλεία, που αρίστευσε με τη βαθμολογία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, δεν μπορεί παρά να αισθάνεται απίστευτη χαρά όπως ο ίδιος λέει που κατάφερε να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, και να υλοποιήσει το  όνειρο ζωής του που ήταν να γίνει Παιδίατρος!

«Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου αφού πέτυχα τον στόχο μου, την 1η μου επιλογή, την Ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης και μάλιστα 11ος στην σειρά επιτυχίας πανελληνίως με 19.188 μόρια. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό μου να γίνω παιδίατρος αφού από μικρό παιδί είχα ως πρότυπο τον δικό μου παιδίατρο, τον κύριο Μητσέλο» ανάφερε μιλώντας στην «Πρωινή» και συνέχισε «Φέτος ήταν μια δύσκολη για όλους χρονιά, επιφύλασσε όμως για τους περισσότερους μαθητές ένα αίσιο τέλος. Για τα παιδιά που δεν είχαν την επιθυμητή επίδοση στις πανελλήνιες έχω να πω πως υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες στην ζωή που μπορούν να τους προσφέρουν πολλά περισσότερα από ότι θα αποκόμιζαν σε μια σχολή που δεν τους ταιριάζει».

Όσον αφορά τη δική του επιτυχία, ο ίδιος ευχαριστεί ξεχωριστά τους ανθρώπους εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια της προετοιμασίας, στάθηκαν δίπλα του. «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τον φυσικό μου από το φροντιστήριο Ορόσημο – Θαλής για την υψηλή μου βαθμολογία στην φυσική (20) και την επίτευξη της 2ης θέσης στον πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής, την βιολόγο μου κυρία Κωνσταντίνα Ανδρεοπούλου, όλους τους καθηγητές του 2ου λυκείου Πύργου και ιδιαίτερα τον καθηγητή χημείας του σχολείου μου κύριο Δημήτρη Κατσαλά τόσο για την υψηλή μου βαθμολογία στην χημεία (19,9) στις πανελλήνιες όσο και για την πρόκρισή μου στην τελική φάση του Πανελλήνιου διαγωνισμού για την Ολυμπιάδα Χημείας. Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος