FOLLOW US: facebook twitter

Σοκ και ερωτηματικά για τον πρόωρο χαμό της 27χρονης Δώρας

Ημερομηνία: 09-06-2020 | Συντάκτης:

Σήμερα η νεκροψία-νεκροτομή με την παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ηλεία ο θάνατος της 27χρονης Δώρας από το Βαρθολομιό το περασμένο Σάββατο, μετά το 19ήμερο κώμα στο οποίο έπεσε μόλις γέννησε το πρώτο της παιδί σε νοσοκομείο της Αχαΐας. Οι δικοί της άνθρωποι, όπως είναι λογικό, αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί και έχουν ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της και αν προκύπτουν ιατρικές ή άλλες ευθύνες.

«Πρέπει η οικογένεια να πάρει απάντηση. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή. Από την πρώτη στιγμή έχουμε προσφύγει στη δικαιοσύνη γιατί 19 μέρες κάναμε επαιτεία ανθρωπιάς. Οφείλουμε να δίνουμε απαντήσεις στην οικογένεια, για ποιο λόγο ένα κορίτσι που μπήκε όρθιο στο νοσοκομείο είχε αυτή την κατάληξη», δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης, Γιάννα Παναγοπούλου στον ΑΝΤ1, και πρόσθεσε ότι έχει ήδη διοριστεί τεχνικός σύμβουλος που θα παραστεί στη νεκροψία-νεκροτομή.

«Θεωρώ ότι η έρευνα θα πάει σε βάθος, θα βγει η αλήθεια, αλλά αυτό το κορίτσι δεν θα γυρίσει πίσω. Είναι μια υπόθεση που από μόνη της είναι πολύ τραγική. Μία υπόθεση που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Όλοι πάμε στα νοσοκομεία αλλά ο πόνος της απώλειας του ανθρώπου σου δεν είναι διαχειρίσιμος. Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η οικογένεια της Δώρας έχει το μωρό που καταλαβαίνει την απώλεια. Όταν το παίρνει η γιαγιά αγκαλιά να το ταΐσει αναστενάζει, αναζητά τη μάνα. Τους νέους ανθρώπους σαν τη Δώρα τους χρειαζόμαστε, τους έχει ανάγκη ο τόπος. Όλη η Ηλεία θρηνεί» ανέφερε η κυρία Παναγοπούλου

Ο σύζυγος της 27χρονης Δώρα σε δηλώσει του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ζήτησε να μάθει την αλήθεια γύρω από την τραγική υπόθεση. «Ήταν απολύτως υγιής, μέχρι τον έβδομο της μήνα δούλευε σε καφενείο και τα απογεύματα ήταν κομμώτρια. Να ρίξει φως η δικαιοσύνη στην υπόθεση της Δώρας για να μάθουμε την αλήθεια και όποιος φταίει να τιμωρηθεί για να μην το πάθει άλλη οικογένεια αυτό που πάθαμε εμείς» ανέφερε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος