FOLLOW US: facebook twitter

Σοκ και απορίες από τον θάνατο του 56χρονου Χρήστου! – Αιμορραγική καταπληξία από τα δαγκώματα των σκύλων η αιτία θανάτου του άτυχου φύλακα του συσκευαστηρίου στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 12-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα
-Τι επισημαίνει ο δικηγόρος της εταιρείας, Γιάννης Αλετράς

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη πανελλαδικά από τον τραγικό θάνατο που βρήκε από δάγκωμα σκυλιών προχθές το απόγευμα ο 56χρονος Χρήστος Βασιλόπουλος στον προαύλιο χώρο μεγάλου συσκευαστηρίου αγροτικών προϊόντων στα Λεχαινά, όπου εργαζόταν ως φύλακας.

Η  νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε χθες το πρωί η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις, καθώς ο θάνατος του άτυχου Χρήστου προήλθε από «αιμορραγική καταπληξία, συνεπεία κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώου». Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής», το θύμα έφερε τραύματα στο δεξί μπράτσο, , και στο δεξί πόδι.Μάλιστα, το τραύμα στο μπράτσο, το οποίο και εκτιμάται ότι συνετέλεσε καταλυτικά στην αιμορραγία και στον θάνατό του, δείχνει ότι ο 56χρονος πιθανότατα πάλεψε για να αποφύγει το δάγκωμα, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει…

Από την πλευρά των αστυνομικών αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη η προανάκριση και η συλλογή στοιχείων και πληροφοριών για την πλήρη εξακρίβωση των συνθηκών θανάτου του 56χρονου, ενώ έχει σχηματιστεί και η σχετική δικογραφία τη διερεύνηση πιθανών ευθυνών.

Το τραγικό συμβάν έχει προκαλέσει θλίψη και απορίες για το πώς εκτυλίχθηκε, αφού όπως δήλωσε χθες στο mega ο δικηγόρος της εταιρείας, Γιάννης Αλετράς, ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που συνυπήρχε αρμονικά με τα σκυλιά και η λύπη τους είναι βαθιά γιατί έχαιρε της απόλυτης εμπιστοσύνης των ιδιοκτητών της εταιρείας.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το περιστατικό, διότι ο Χρήστος ήταν ένας άνθρωπος δικός μας, στον οποίο είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη και ήταν ο μόνος ο οποίος από τον Ιούνιο του 2020 δούλευε και φύλαγε το εργοστάσιο. Αγάπαγε αυτά τα σκυλιά, ήταν μαζί τους από το 2018 μέχρι και χθες και η απορία μας είναι γιατί και πώς έγινε αυτό. Η συμπαράστασή μας στην οικογένειά του είναι αμέριστη και απεριόριστη», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια μετέφερε τις εξηγήσεις που έχουν δώσει μέχρι τώρα οι εμπειρογνώμονες που μελετούν την υπόθεση.

«Μπορεί αυτά τα σκυλιά να πήγαν να τσακωθούν μεταξύ τους και ο Χρήστος να μπήκε στη μέση για να τα χωρίσει και στην προσπάθεια αυτή να τον δάγκωσαν. Δεν είχε αλλεπάλληλα δαγκώματα, αλλά σε δύο σημεία στο μπράτσο, ενώ τα άλλα ήταν επιπόλαια. Και σκέφτομαι πώς είναι δυνατόν, για έναν άνθρωπο ψηλό όπως ο Χρήστος, να τον δαγκώσουν αν δεν πέσει κάτω ή αν δεν σκύψει, να υπάρχουν αυτά τα δύο δαγκώματα» τόνισε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «μέσα στο χώρο του συσκευαστηρίου κινείτο με ένα clark, το οποίο βρέθηκε 60 μέτρα μακριά από την πόρτα όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό. Άρα κάτι έγινε, που οδήγησε τον Χρήστο να βγει από το συσκευαστήριο και έγινε,  ό,τι έγινε μετά. Αλλά τι προηγήθηκε και υπό ποιες προϋποθέσει, είναι αδιευκρίνιστο. Επίσης, τα σκυλιά που γνωρίζουν και αναγνωρίζουν τον ιδιοκτήτη, ακόμα κι αν τον δαγκώσουν αμέσως η μυρωδιά έρχεται στη μνήμη του σκυλιού».

Ο τραγικός θάνατος του Χρήστου Βασιλόπουλου σκόρπισε τη θλίψη στην Αμαλιάδα, όπου και έμενε μόνιμα. Παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ήταν υπόδειγμα επαγγελματία και οικογενειάρχη, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα το πρωί στις 11πμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα. Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος