FOLLOW US: facebook twitter

Σοκ από το άγριο φονικό στην Κυπαρισσία – Νεκρός μέσα στο κατάστημά του ο 39χρονος Κ. Καρυτινός από πυροβολισμό 72χρονου

Ημερομηνία: 07-04-2021 | Συντάκτης:

Σοκ στην κοινή γνώμη σε πανελλαδικό επίπεδεο έχει προκαλέσει το άγριο φονικό που εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στην Κυπαρισσία μέσα σε κατάστημα, με θύμα τον 39χρονο ιδιοκτήτη Κώστα Καρυτινό, πατέρα ενός μικρού παιδιού, ύστερα από θανάσιμο πυροβολισμό που δέχθηκε στην κοιλιακή χώρα από έναν 72χρονο.

Ο άτυχος 39χρονος δεν είχε ποτέ διαφορές με κανέναν και δεν είχε προκαλέσει, ενώ ήταν πάντα ευγενέστατος και χαμογελαστός με όλους, όπως εξηγεί στο protothema.gr, επιχειρηματίας διπλανού καταστήματος.

«Είμαι σοκαρισμένη από αυτό που έχει συμβεί. Η αλήθεια είναι πως εμείς αν και δίπλα δεν ακούσαμε κάτι παρά μόνο την φασαρία που γινόταν. Βγήκαμε έξω και μάθαμε πως κάποιος ηλικιωμένος κουστουμαρισμένος πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Γερμανός και έφυγε τρέχοντας. Μάθαμε ότι παραδόθηκε κιόλας. Δυστυχώς όπως ακούσαμε το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Ήρθε το ΕΚΑΒ, παρέλαβε το παλικάρι και η αστυνομία. Το παλικάρι πρέπει να είναι κοντά στα 40, ευγενέστατος, ήσυχος, κύριος στη δουλειά του σε όλα του. Είχε παντρευτεί πριν δυο χρόνια και από το γάμο του έχει αποκτήσει και ένα μωράκι. Όπως μάθαμε όλα έγιναν για κάποιον λογαριασμό δεν έχω καταλάβει ακριβώς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο άτυχος 39χρονος ήταν φρεσκοπαντρεμένος και έχει ένα παιδάκι ενός έτους, ήταν φιλικός και βοηθούσε πάντα όποιον πήγαινε να του ζητήσει τη βοήθειά του. Όταν ο 72χρονος ηλικιωμένος πήγε στο κατάστημα και πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα, έξω από το κατάστημά του υπήρχε κόσμος που περίμενε στην ουρά»  είπε στο protothema.gr ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, περιγράφοντας το τραγικό περιστατικό.

Πώς έγινε το φονικό

Το φονικό επεισόδιο σημειώθηκε  λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία, όταν ο 72χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον επιχειρηματία Κώστα Καρυτινό, μέσα στο κατάστημά του, που εμπορεύεται είδη τεχνολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο ηλικιωμένος άντρας επισκέφθηκε στις 11:30 το πρωί το κατάστημα  που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας, προκειμένου να πληρώσει κάποιο λογαριασμό.

Ο 72χρονος λογομάχησε με τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθώς ο ηλικιωμένος διαφωνούσε με τα ποσά στον λογαριασμό της σταθερής-κινητής τηλεφωνίας του. Αφού ο 39χρονος του εξηγούσε πως δεν γινόταν κάτι άλλο από το να πληρωθεί το ποσό και ότι δεν μπορούσε να αλλάξει ακόμα το πρόγραμμά του, ο 72χρονος έφυγε θυμωμένος.

Άλλες πληροφορίες–που δεν επιβεβαιώνονται- κάνουν λόγο για παρατήρηση του 45χρονου στον 72χρονο δράστη να φορέσει μάσκα εντός του καταστήματος.

Όταν επέστρεψε, κατευθύνθηκε στον άτυχο άντρα με το όπλο του (περίστροφο) στραμμένο πάνω του και τον πυροβόλησε μια φορά στην κοιλιακή χώρα.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και υπέκυψε, ενώ λίγη ώρα μετά ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Η ανακοίνωση της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ για το θέμα

Ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για την οποία εργαζόταν ο 39χρονος.

«Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν».

Δείτε το βίντεο εδώ 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος