FOLLOW US: facebook twitter

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ, σκοτώθηκε ο Κομπε Μπράιαντ!

Ημερομηνία: 26-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό, σοκ στον πλανήτη. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ, ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπε Μπράιαντ «έφυγε» εντελώς ξαφνικά από τη ζωή.

Ο «Black Mamba», που έγραψε τη δική του ιστορία στα παρκέ του ΝΒΑ με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς και σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή δεν βρίσκεται πια εν ζωή.

Ο Θρύλος των Λέικερς ήταν επιβάτης στο μοιραίο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη λίγο έξω από την Καλιφόρνια, σε μια πλαγιά της Καλαμπάσας, στο οποίο επέβαιναν μαζί με τον Μπράιαντ και 4 άνθρωποι ακόμα, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους.

Μαζί με τον Κόμπε, στη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια, επέβαινε και η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα Μαρία, καθώς και ένας ακόμα γονέας με το παιδί του.

Όπως ενημέρωσε με μήνυμα στα Socila media η Αστυνομική διεύθυνση του Λος Άντζελες θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Κόμπε Μπράιαντ.

Δείτε βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος:

Ο απόλυτα έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ανέφερε πως μέσα στο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη βρισκόταν και ο θρύλος των Λέικερς.

Οι Los Angeles Times επιβεβαίωσαν, με την σειρά τους, την παρουσία του Κόμπε Μπράιαντ στο μοιραίο ελικόπτερο.

Η είδηση του θανάτου του εμβληματικού άσου προκάλεσε παγκόσμιο σοκ. Πολλοί άνθρωποι του μπάσκετ εξέφρασαν την θλίψη τους μέσα από τα social media. Ο Μανού Τζινόμπιλι έγραψε χαρακτηριστικά μια λέξη που περικλείει κάθε συναίσθημα. «Συντετριμμένος» έγραψε ο Αργεντινός θρύλος των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Το δικό του μήνυμα έγραψε και ο Ρικ Πιτίνο, με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ. «Αυτή η είδηση σου ραγίζει την καρδιά. Είμαι συντετριμμένος», έγραψε ο προπονητής του «τριφυλλιού» στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του πάνω στα παρκέ, ο Πολ Πιρς, με τον οποίο κοντραρίστηκαν δεκάδες φορές στα παιχνίδια των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μπόστον Σέλτικς, έστειλε το δικό του μήνυμα, γράφοντας «δεν μπορεί να είναι αλήθεια».

Ανατριχιαστική στιγμή στο Σαν Αντόνιο. Οι Ράπτορς κέρδισαν το τζάμπολ στην αναμέτρηση με τους Σπερς, όμως δεν εκδήλωσαν επίθεση. Έκαναν παράβαση 24 δευτερολέπτων, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του σπουδαίου Κόμπε Μπράιαντ.

Πηγή: sdna.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος