FOLLOW US: facebook twitter

Σκοτώθηκε από κεραυνό 35χρονος αλλοδαπός εργάτης στη Μυρσίνη

Ημερομηνία: 25-09-2019 | Συντάκτης:

Η χθεσινή καταιγίδα δυστυχώς είχε και ένα θύμα, αφού 35χρονος μετανάστης εργάτης γης από το Πακιστάν χτυπήθηκε το πρωί από κεραυνό και έχασε τη ζωή του! Ο άτυχος άνδρας κατοικούσε μαζί με άλλους ομοεθνείς του σε ένα πρόχειρο παράπηγμα στη θέση Ψαρέικα στην Μυρσίνη των Λεχαινών κοντά σε καλλιέργειες πιπεριού.

Γύρω στις 9.30 το πρωί και ενώ είχε  ξεσπάσει η καταιγίδα , έτυχε να βρίσκεται κοντά στο παράθυρο και εκεί χτυπήθηκε από… κεραυνό και έχασε τις αισθήσεις του/ Αμέσως έντρομοι οι ομοεθνείς συγκάτοικοί του προσπάθησαν να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ της Γαστούνης. Ωστόσο εκεί από τους γιατρούς διαπιστώθηκε ο θάνατός του που ήταν ακαριαίος!

Ο 35χρονος Mοchammad Nasir Massod ήρθε στην Ελλάδα αναζητώντας μια καλύτερη ζωή και απασχολούνταν ως εργάτης γης σε καλλιέργειες στην περιοχή του κάμπου, ζώντας σε αυτό το πρόχειρο κατάλυμα που δυστυχώς επιφύλασσε και το θάνατό του, αφού η χθεσινή σφοδρή βροχόπτωση δεν τους επέτρεψε να πάνε για δουλειά στα χωράφια με αποτέλεσμα να μείνει στο σπίτι. Εκεί όπου έλαβαν τέλος τα όνειρά του…

Οι συγκάτοικοί του είναι σοκαρισμένοι από το τραγικό γεγονός και συγκλονισμένοι από τον θάνατο του φίλου τους, ενώ τώρα έπεται και ο επίλογος της τραγωδίας που είναι η ενημέρωση των συγγενών του και η ταφή του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του άτυχου νέου είναι δύσκολο να μεταφερθεί στην πατρίδα του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος