FOLLOW US: facebook twitter

Σκόρπισε χαμόγελα «το φλαφ της ευτυχίας»

Ημερομηνία: 15-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Διαδραστική παρουσίαση του νέου παιδικού εικονογραφημένου βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη στο βιβλιοπωλείο Κορκολής στον Πύργο

Από γέλια και χαρούμενες παιδικές φωνές,  πλημμύρισε την περασμένη Πέμπτη το βιβλιοπωλείο Κορκολής στον Πύργο, το οποιό διοργάνωσε μια διασκεδαστική βιωματική εκδήλωση για παιδιά, με προσκεκλημένη την συγγραφέα και εικονογράφο Μαρίνα Γιώτη.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην διαδραστική παρουσίαση του εικονογραφημένου βιβλίου της  «Το φλάφ της ευτυχίας» , για παιδιά 4-9 ετών. “Τα φλαφ της ευτυχίας” – Ένα υπέροχο βιβλίο της Μαρίνας Γιωτη απο τις Εκδόσεις Διόπτρα που μιλά για την ευγνωμοσύνη, για το ότι πρέπει να εκτιμάμε όσα έχουμε και να είμαστε ευτυχισμένοι. Βεβαίως η παρουσίαση μόνο τυπική δεν ήταν, αλλά όμορφη και γλυκιά που χάρισε πολλά χαμόγελα και παιχνίδι. Τα παιδιά που συνοδεύονταν από τις μαμάδες τους, έπαιξαν, διάβασαν, έφτιαξαν τα ίδια το δικό τους φλαφ της ευτυχίας μαζί με την συγγραφέα και άκουσαν τραγούδια.

Η συγγραφέας ενθουσιάστηκε από την θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή των παιδιών στην παρουσίαση του βιβλίου της που στην ουσία ήταν μια παράσταση από μόνη της και τόνισε ότι «  ευχαριστώ μικρούς και μεγάλους, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και δεν παραλείψετε να φέρετε μαζί σας τα όμορφα χαμόγελά σας! Πολλά ΝΑ-Ι στον Πύργο, μέχρι και έναν υπέροχο Φλάφιο είχαμε 🤓 Σας ευχαριστώ!». Η Μαρίνα Γιώτη μετά το τέλος της διαδραστικής παρουσίασης, υπέγραψε βιβλία για τους μικρούς της φίλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος