FOLLOW US: facebook twitter

Σκόρερς Γ΄ Εθνικής: Παραμένει στην κορυφή ο Κουλούρης

Ημερομηνία: 28-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Έφτασε τα 4 γκολ ο Λαθύρης

O Hλίας Κουλούρης του Αίαντα Γαστούνης και ο Στέλιος Νάκα του Ναυπακτιακού Αστέρα συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς στον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με 8 γκολ, ύστερα από την διεξαγωγή και της 10ης αγωνιστικής. Ο Κουλούρης άλλωστε δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Ναυπακτιακό, λόγω τραυματισμού. Στην 2η θέση παρέμεινε ο Βαγγέλης Γκάτσης, επίσης του Ναυπακτιακού με 5 γκολ. Ο Βαγγέλης Λαθύρης του ΠΑΟ Βάδρας σκόραρε και κόντρα στο Τσιλιβή κι έφτασε τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα, όλα με την πράσινη φανέλα του ΠΑΟΒ (ξεκίνησε τη σεζόν στον Πάμισο). Ο Αχαιός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην 3η θέση των σκόρερς μαζί με τον Ηλείο Αλέξη Νικολακόπουλο του Εθνικού Σκουλικάδου και τους Κούνια, Βλασόπουλο και Αθανασόπουλο. Ο έμπειρος αμυντικός Λευτέρης Βατσής του Αίαντα έχει πετύχει δύο γκολ.

No description available.

Οι σκόρερς

8 γκολ: Κουλούρης (Αίας Γαστούνης), Νάκα (Ναυπακτιακός Αστέρας)

5 γκολ: Γκάτσης (Nαυπακτιακός Αστέρας)

4 γκολ: Λαθύρης (ΠΑΟ Βάρδας), Κούνια (Ζάκυνθος), Βλασόπουλος (Διαγόρας), Νικολακόπουλος (Εθνικός Σκουλικάδου), Αθανασόπουλος (Διαβολίτσι)

3 γκολ: Μουλιάτος (Διαβολίτσι), Δ. Αλεξανδρής (Διαγόρας Βραχνεΐκων)

2 γκολ: Βατσής (Αίας Γαστούνης), Χριστόπουλος, Σπυρόπουλος, Μπούνας (Παναιγιάλειος),  Σταυρόπουλος (Ναυπακτιακός Αστέρας), Κάρδαρης, Κάμερον, Ζώντος (Ζάκυνθος), Μεταξάς (Εθνικός Σκουλικάδου), Τσουλάκος, Πάγια (Διαβολίτσι), Ανδρεόπουλος (Αχαϊκή), Χαραλαμπόπουλος (Πάμισος), Μπράτι (Παλληξουριακός).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος