FOLLOW US: facebook twitter

Σκληρή απάντηση Γ. Λυμπέρη σε Χρ. Χριστοδουλόπουλο: «Δεν ξανασχολούμαι με τον «εφιάλτη» που διέλυσε το Δήμο»

Ημερομηνία: 03-06-2020 | Συντάκτης:

Επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρ. Χριστοδουλόπουλου, εξαπέλυσε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης με αφορμή τις καταγγελίες του πρώην δημάρχου ότι η νυν δημοτική αρχή “έκοψε έργα από το δήμο και τα δώρισε στον διαχρονικό συνεργάτη της-μελετητή”.

Ο κ. Λυμπέρης, χαρακτήρισε “εφιάλτη” τον κ. Χριστοδουλόπουλο ενώ τόνισε ότι ήταν αυτός που ως πρόεδρος της Επιτροπής είχε εγκρίνει το εν λογω μελετητικό γραφείο και στη συνέχεια ως αντιδήμαρχος υπέγραφε τα έργα στα οποία αναφέρεται στην καταγγελία του. “Την καταστροφική πενταετία με τις πίτες και τα λουκούλλεια γεύματα ο κ. Χριστοδουλόπουλος διέλυσε σημαντικές δομές του δήμου ενώ απορρόφησε νύχτα και 15-25 χιλιάδες τόνους σάπιων σκουπιδιών από τον Πύργο για να βγαίνει φωτογραφίες αγκαλιά με τον τότε δήμαρχο και τους υπουργούς. Ήταν ο εφιάλτης που προσπάθησε φεύγοντας ν α παραχωρήσει το διυλιστήριο  στο Σύνδεσμο ύδρευσης Πηνειός και αποδεικνύεται αφού μια από τις τελευταίες πράξεις ήταν μια απευθείας ανάθεση του συνδέσμου στην εταιρεία. Αυτή η αθλιότητα με το μελετητή πρέπει να σταματήσει. Τη χρησιμοποίησαν πέντε χρόνια και δεν έπιασε… το μελετητικό γραφείο αυτό είχε πάρει δουλειές από το 1998…”.

“Απειλές παντού, παρεμβάσεις παντού για ότι κάνουμε… Έχουμε δώσει στον κόσμο μια υπόσχεση και θα την τηρήσουμε” είπε ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας στο οποίο άρχισαν εφημερίες και πρόσθεσε πως θα συνεχίσουν να παλεύουν υποστηρίζοντας πως πριν τη θητεία του υπήρχε ένα νοσοκομείο κλειστό. Ακόμα μίλησε για το Διυλιστήριο και τα προβλήματα με τις βλάβες νερού τονίζοντας ότι θα το παραδώσουν και πάλι λειτουργικό εξοικονομώντας κόστος μειώνοντας και τα τιμολόγια των πολιτών. Ο κ. Λυμπέρης, επανέλαβε για ακόμα μια φορά πως οι δεσμεύσεις του προς τους δημότες για το Νοσοκομείο, το διυλιστήριο, το εργοστάσιο στην Τριανταφυλλιά και άλλα σημαντικά έργα θα γίνουν πράξη αφού στόχος του είναι να επιστρέψει ο δήμος στην πρότερη αναπτυξιακή του πορεία. “ Παλέψαμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα τόσο καιρό… εγώ ήρθα για έργο όχι για τσιμπούσι… Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με τον συγκεκριμένο κύριο και την κατώτερη των περιστάσεων αντιπολίτευση. Να ασχοληθούν με τον κύριο Αντωνακόπουλο να του κάνουν τις γλάστρες… Ο λαός του δήμου Ήλιδας έκρινε τα έργα του και τον τοποθέτησε στη θέση που του πρέπει”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος