FOLLOW US: facebook twitter

Σκληρή κόντρα

Ημερομηνία: 19-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Δεν πρόλαβα να γράψω χθες ότι θα έχουμε σύγκρουση μεταξύ Μπαλαούρα και Αυγερινοπούλου και λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκα.

Να τα πάρουμε με τη σειρά: Αρχικά ο πρ. βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τις δηλώσεις του Βορίδη περί συνομολόγησης σε δωροδοκία στην υπόθεση folli follie, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο νέος ΥΠΕΣ «χτυπά» υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ, που στο διάστημα διακυβέρνησης ΝΔ, έχουν ζητήσει και έχουν πάρει από εταιρείες χορηγίες για ανάγκες των εκλογικών περιφερειών τους, όπως η Διον. Αυγερινοπούλου.

Η βουλευτής Ηλείας της ΝΔ σήκωσε… το γάντι με προχθεσινή ανακοίνωση, θέτοντας μεταξύ άλλων το ερώτημα προς τον Μπαλαούρα αν ο ίδιος απλά μεσολάβησε για χορηγία της Folli Follie στην Ηλεία ως αντάλλαγμα για να προσφέρει πολιτική κάλυψη στην εταιρία.

Χθες ο Μπαλαούρας επανήλθε με σκληρή ανακοίνωση, καταλογίζοντάς της ότι και αυτή και το κόμμα της αμφισβητούν την εντιμότητάς αναπαράγοντας «σκουπίδια των ΜΜΕ», σημειώνοντας ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των ηλειακών ΜΜΕ, αλλά και οι άλλοι συνάδελφοί σας της ΝΔ της Ηλείας, δεν το έπραξαν, αν και ένας εξ αυτών προκλήθηκε» και πως είναι «από την πάστα της (παλινορθούμενης) ΕΡΕ»!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 19/01/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος