FOLLOW US: facebook twitter

Αιχμηρά και ευθύβολα 28/09/2021

Ημερομηνία: 28-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Σχολίασε με Βέγγο

Με ένα εύστοχο και δηκτικό κολάζ φωτογραφιών σχολίασε ο γνωστός Καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος, την υπόθεση του Πυργιώτη τσολιά-αρνητή. Επικαλούμενος θρυλικές ατάκες του Θανάση Βέγγου, τόνισε ότι «ας πιει όσο πιει. Κι αν δεν δει βελτίωση, με το υπόλοιπο τον τρίβετε»! Eίχαμε δεν είχαμε, γίναμε ξανά γνωστοί ως νομός όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και ευρωπαϊκά πλέον!

Γερμανία

Την πρωτιά του Σολτς πανηγύρισε με ανάρτησή του στο τουίτερ ο Μιχάλης Κατρίνης. Όπως ανέφερε, η νίκη του SPD είναι νίκη για τη σοσιαλδημοκρατία και ένα βήμα πιο κοντά σε μια προοδευτική Ευρώπη. «Η νίκη αυτή δίνει μια ελπίδα για το μέλλον και την επόμενη μέρα των Γερμανών πολιτών, αλλά και για όλη την Ένωση», έγραψε.

Επικριτικός

Καυστικό σχόλιο για το ΠΑΜΕ έκανε ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης, αποδίδοντάς τους εμμέσως πλην σαφώς μειωμένο αγωνιστικό πνεύμα απέναντι στην τωρινή κυβέρνηση σε σχέση με την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. «Silver Alert. Αγονείται το ΠΑΜΕ. Ξέρετε, αυτοί οι πολύ επαναστάτες που επί ΣΥΡΙΖΑ έσπαγαν τις πόρτες και μπούκαραν στα υπουργεία. Τους έχει δει κανείς;» ανέφερε.

Eπανεκλογή

Στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του  Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ επανεξελέγη ο υπεύθυνος του ΚΔΑΠ Ζαχάρως, Γιάννης Μπιτζούνης, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, καθώς οι συνάδελφοί του αναγνώρισαν τη μαχητικότητά του και τις διαρκείς του προσπάθειες για να επιβιώσουν τα δημοτικά ΚΔΑΠ.

Αγώνας δρόμου

Σε αγώνα δρόμου έχει αποδυθεί ο δασάρχης Πύργου, Παναγιώτης Λάττας, για να ολοκληρωθούν οι μελέτες των αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων ως το τέλος του μήνα, προκειμένου να υποβληθεί στη Διεύθυνση Δασών Ηλείας για να εγκριθεί. Στόχος είναι να ξεκινήσουν τα έργα προτού εκδηλωθούν οι πρώτες ισχυρές βροχοπτώσεις. Το θετικό είναι πως η χρηματοδότηση από το υπουργείο έχει ήδη εγκριθεί.

Άμεση επέμβαση

Στην άμεση κατάσβεση πυρκαγιάς στο Λευκοχώρι Γαστούνης συνέβαλε το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου Πηνειού χθες το μεσημέρι. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Καραμπίνης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο του συμβάντος, συνεισφέροντας έμπρακτα κι ο ίδιος. Μάλιστα, δεν δίστασε να στηλιτεύσει όσους τον ειρωνεύτηκαν σε σχετική του ανάρτηση!

Του Θεόδωρου Δημητρίου

Πρωινές Αιχμές

*Λογικά θα ανακοινώσει έναν ακόμα αντιδήμαρχο σήμερα ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος. Η διαφαινόμενη «τράμπα», για την οποία σας έγραψα την περασμένη Παρασκευή, πιο μετά.

*Το μπάχαλο με τον Ελπιδοφόρο μας έδειξε ότι με τους ιερείς εξωτερικού είμαστε σκληροί, με τους ιερείς εσωτερικού είμαστε πιο ανεκτικοί.

*Ακούω κάτι περίεργα για πιθανή καθυστέρηση του τσεκ των αγροτών φέτος και με ζώνουν τα φίδια. Δεν είναι εποχές για τέτοια προβλήματα, ειδικά τώρα που το λάδι θα είναι λιγότερο.

*Πληροφορούμαι ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ένα από τα πιο σημαντικά οδικά έργα που εκτελούνται στον νομό (δεν εννοώ την παράκαμψη), λόγω της αύξησης των τιμών. Αν βαλτώσει κι αυτό, θα μπλέξουμε για τα καλά με τις χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ.

*Η πρωτιά του Σολτς στη Γερμανία μάς δίδαξε ότι στην πολιτική το παν είναι να είσαι αξιόπιστος και να υπερασπίζεσαι τα πεπραγμένα σου. Ελπίζω οι εγχώριοι Κεντροαριστεροί να το έχουν αντιληφθεί, αν και δεν είμαι σίγουρος με αυτά που ακούω.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος