FOLLOW US: facebook twitter

Σκιάθος: Έρευνα αν υπήρξε θύμα τοκογλύφων o επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε

Ημερομηνία: 19-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την αυτοκτονία επιχειρηματία του τουρισμού στη Σκιάθο. Ο αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο φέρεται ότι κατονομάζει τοκογλύφο ως υπεύθυνο για την απόφασή του.
Ο 55χρονος επιχειρηματίας, πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένος από τα παιδιά του σε σπίτι που εκμεταλλευόταν με τη μέθοδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης στο νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, η εισαγγελία έχει δώσει εντολή να διαπιστωθεί εάν το πρόσωπο που αναφέρει ο αυτόχειρας στο σημείωμα είναι υπαρκτό και αν όντως έχει τοκογλυφική δράση, ενώ οι έρευνες δεν αποκλείεται να επεκταθούν για πιθανή ύπαρξη κυκλώματος τοκογλυφίας στη Σκιάθο. 
Πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος του αυτόχειρα, στενοί φίλοι και συνεργάτες του αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος δήλωσαν άγνοια για την έκταση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, τουλάχιστον σε βαθμό που θα τον οδηγούσε στην αυτοχειρία.

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος