FOLLOW US: facebook twitter

Σκάκι/ Agria International Open 2022: Αλλαγές στην προκήρυξη

Ημερομηνία: 02-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αλλαγές είχαμε στην προκήρυξη του Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά “Agria International Open 2022”, που θα διεξαχθεί 19-23 Ιουνίου στον Βόλο. Το τουρνουά διοργανώνουν ο Αθλητικός Όμιλος Αγριάς Μαγνησίας “ΑΘΛΟΣ” και η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου, με την Υποστήριξη της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (Τ.Ε.Σ.Σ.Θ.).

Οι κυριότερες αλλαγές είναι οι εξής:

1. Το τουρνουά θα γίνει σε ένα γκρουπ.

2. Το γενικό παράβολο συμμετοχής είναι 40 ευρώ.

3. Τα έπαθλα.

4. Η φιλοξενία θα γίνει στο ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ» στον Βόλο.

Χώρος των αγώνων είναι το Ξενοδοχειακό Συγκρότημα Valis (5*) στην Αγριά Μαγνησίας και το σύστημα διεξαγωγής είναι το ελβετικό 7 γύρων, σε ένα γκρουπ, με εθνική και διεθνή αξιολόγηση.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από τη φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στο website των αγώνων: https://agriaopen.gr/. Εναλλακτικά, με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@agriaopen.com, και topionaki@gmail.com, δηλώνοντας Αριθμό Μητρώου ΕΣΟ, FIDE ID, Ονοματεπώνυμο, Σύλλογο, τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και την απόδειξη καταβολής του παραβόλου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 15 Ιουνίου.
Η επιβεβαίωση συμμετοχών θα γίνει την Κυριακή 19 Ιουνίου από τις 15:00 έως τις 17.00 με φυσική παρουσία στη γραμματεία των αγώνων.
Για όποιον κωλύεται να παραστεί, υποχρεούται να ενημερώσει εγκαίρως τηλεφωνικά για τυχόν καθυστέρησή του.
Παίκτες που δε θα οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους εγκαίρως, θα συμμετέχουν από τον δεύτερο (2ο) γύρο. Κατά την επιβεβαίωση συμμετοχής θα επιδεικνύεται και το πιστοποιητικό για τον έλεγχο COVID.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν την τροποποιημένη προκήρυξη στο chesswords.blogspot.com/2022/05/agria-international-open-2022-19-2362022.html


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος