FOLLOW US: facebook twitter

Ένας άνθρωπος της προσφοράς δεν είναι πια μαζί μας… – Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο κτηνίατρο του Πύργου Γιάννη Καλογερόπουλο

Ημερομηνία: 02-12-2019 | Συντάκτης:

Φτωχότερη είναι πλέον η τοπική κοινωνία του Πύργου αλλά και η φιλοζωική κοινότητα, μετά το αναπάντεχο «φευγιό» του Γιάννη Καλογερόπουλου, του γνωστού κτηνιάτρου της πόλης από τον οποίο μόνο καλά έχουν όλοι να θυμούνται. Ένας εξαιρετικός επιστήμονας, εκλεκτός, ταπεινός και ξεχωριστός  άνθρωπος , με χαμηλό προφίλ, ευγενική φυσιογνωμία , με πολλές οικολογικές ανησυχίες και φιλοζωικές δράσεις, δεν είναι πια κοντά μας.  Ο Γιάννης έδωσε με λεβεντιά έναν μεγάλο αγώνα ζωής, νοσηλευόμενος τις τελευταίες μέρες στο Νοσοκομείο του Πύργου, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη τα ξημερώματα του Σαββάτου, στα 64 του χρόνια, σκορπίζοντας γύρω του μόνο θλίψη.

Οι τετράποδοι φίλοι του έχασαν το φύλακα- άγγελό τους, αφού στο κτηνιατρείο του περιέθαλπε καθημερινά δεκάδες τραυματισμένα  ζωάκια αλλά και πολλά αδέσποτα, στηρίζοντας αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, το έργο των φιλοζωϊκών σωματείων του Πύργου, με διάθεση προσφοράς και ανθρωπιάς. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε το φιλοζωϊκό σωματείο «Αδέσποτες πατούσες Πύργου», γράφοντας «Θλίψη σήμερα στην φιλοζωικη κοινότητα του Πύργου. <Έφυγε> ένας εξαίρετος γιατρός και υπέροχος άνθρωπος. Πάντα εκεί με τις γνώσεις του και την εμπειρία του, να κάνει το ακατόρθωτο για τα ζωάκια μας. Καλό ταξίδι Γιάννη και καλη ξεκούραση να έχεις. Σ ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει για τους 4ποδους φίλους μας και την στήριξη σου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»

Ο Γιάννης, είχε  μια υπέροχη οικογένεια, παντρεμένος με δύο παιδάκια, με  την θεατρολόγο Βίκυ Πετροπούλου, καλλιτεχνική φύση και ο ίδιος, όπου πορευόταν μαζί σε όλες τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους,. Στον Πύργο είχε μόνο φίλους που τους κέρδιζε με το γλυκό του χαμόγελο και αυτήν την απέραντη διάθεση προσφοράς.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα από τον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Πύργου στις 3.30 το μεσημέρι, για το τελευταίο αντίο.

Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά της συλλαλητήρια στην οικογένειά του, στην σύζυγό του Βίκυ και στα παιδιά του στα οποία έχει δώσει σίγουρα ένα παράδειγμα ζωής…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος