FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα το σπουδαίο φιλικό ματς Αστέρας-Πανηλειακός

Ημερομηνία: 20-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Αστέρας Αμαλιάδας και Πανηλειακός μπορεί να συγκαταλέγονται στα φαβορί για να συμμετάσχουν στα πλέι-οφ της Α1 DUOMO-MONK και να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ηλείας, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να δώσουν φιλικά ματς! Οι δύο ομάδες της Ηλείας, δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα της Α1, κοντράρονται σήμερα σε φιλικό παιχνίδι, στις 4.30μ.μ. στο Στάδιο Αμαλιάδας, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στον Πύργο, την προσεχή Κυριακή, την ίδια ώρα.

Αστέρας και Πανηλειακός δεν είναι στον ίδιο όμιλο της Α1 κι έτσι αν συναντηθούν φέτος σε επίσημο αγώνα, θα είναι μόνο στα πλέι-οφ, μετά την ολοκλήρωση των 14 αγωνιστικών της κανονικής περιόδου στους δύο ομίλους.

Ένα φιλικό ματς δεν μπορεί να συγκριθεί με επίσημο, εντούτοις οι δύο προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις των παικτών τους απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο. Ο Αστέρας, όμως, θα παραταχθεί σε άλλο ένα φιλικό ματς με αρκετές απουσίες. Χοτζάι, Σταυρούλιας και Σιούλας είναι τραυματίες και δεν αναμένεται να αγωνιστούν, ενώ ο Γεωργόπουλος το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί καθώς προέρχεται και αυτός από τραυματισμό. Ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες και σε αρκετούς μικρούς. Από την άλλη, ο Πανηλειακός θα παραταχθεί πάνοπλος, με τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο να προτίθεται και αυτός να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του.

Το σπουδαίο σημερινό φιλικό αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων από όλη την Ηλεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος