FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας: Καταρτίζει το τεχνικό πρόγραμμα του 2019

Ημερομηνία: 19-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τα προβλήματα στη φετινή ελαιοπαραγωγή στο Δήμο Ήλιδας θα συζητηθούν σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθεί η σύναψη προγραμματικών συμβάσεων με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την υλοποίηση του έργου ‘Προμήθεια με τίτλο: «Αναβάθμιση Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Αμαλιάδας»’- Ανάκληση της 273/2018 ΑΔΣ αλλά και για την υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα Συνεργασίας ‘Interreg Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020’, της Πράξης με τίτλο «Συμπλήρωση τουριστικών υποδομών στη λίμνη Πηνειού για την ανάδειξη της βιοποικιλότητας». Επίσης, η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας και του Δήμου Ήλιδας, για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «Κινητή Μονάδα Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Νομού Ηλείας» – (2018-2020)” και την “Δημιουργία Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) Ν. Ηλείας».

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, περιλαμβάνεται η έγκριση μελέτης για ανάδειξη αναδόχου ‘21ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους’ και ‘18ης Ευρωπαϊκής Συνάντησης Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio’, η κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2019 , η πρόσληψη προσωπικού για κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών και η έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος