FOLLOW US: facebook twitter

Πετάχτηκαν 200000 λαχανικά στην Κρήτη

Ημερομηνία: 26-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με μια ανάρτηση που σοκάρει πληροφορηθήκαμε σήμερα το παρακάτω: Σημερα ο Αγροτικος συνεταιρισμος Ανατολη αναγκαστηκε να πεταξει προιοντα α κατηγοριας λογω μη διαθεσιμοτητας……..

Σημερα ο αγροτικος συνεταιρισμος ανατολη αναγκαστηκε να πεταξει προιοντα α κατηγοριας λογω μη διαθεσημοτητας……..

Gepostet von ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. am Donnerstag, 26. März 2020

Στην  Ιεράπετρα, το Νοτιότερο σημείο της Ευρώπης, σε μία περιοχή με μεγάλη παράδοση στην καλλιέργεια κηπευτικών, ιδρύθηκε το 2001 o Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιεράπετρας «ΑΝΑΤΟΛΗ». Ο συνεταιρισμός λειτουργεί από το 2009 ως αναγνωρισμένη Ομάδα Παραγωγών. Σήμερα αριθμεί 200 μέλη οι οποίοι είναι έμπειροι και πιστοποιημένοι καλλιεργητές καλλιεργώντας άνω 1200 στρεμμάτων θερμοκηπιακών καλλιεργειών. Εκεί λοιπόν σήμερα αποφασίστηκε να πεταχτούν στα σκουπίδια λαχανικά 200.000 κιλών λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας. Όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις και τη συζήτηση που ακολουθεί την βασική ανάρτηση η απόφαση πάρθηκε μετά από αδιαφορία της κυβέρνησης να βρει λύση στο ζήτημα της αποζημίωσης των αγροτών και της διάθεσης τους δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Είναι πραγματικά λυπηρό ένα τέτοιο θέαμα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για όλους μας. Μόνο λύπη και αισθήματα οργής προκαλεί.

Εκεί λοιπόν σήμερα αποφασίστηκε να πεταχτούν στα σκουπίδια λαχανικά 200.000 κιλών λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας. Όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις και τη συζήτηση που ακολουθεί την βασική ανάρτηση η απόφαση πάρθηκε μετά από αδιαφορία της κυβέρνησης να βρει λύση στο ζήτημα της αποζημίωσης των αγροτών και της διάθεσης τους δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Είναι πραγματικά λυπηρό ένα τέτοιο θέαμα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για όλους μας. Μόνο λύπη και αισθήματα οργής προκαλεί.

Πηγή: parallaximag.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος