FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα με την «Πρωινή» το ειδικό αφιέρωμα «Καλοκαίρι & Κατοικία 2019» Μέρος Α’

Ημερομηνία: 24-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Έκτακτο, Νέα

Μπορεί τα χαλιά να τα μαζέψαμε φέτος αργά λόγω του άστατου καιρού, ωστόσο όλοι θέλουμε να δώσουμε μια πινελιά δροσιάς και φρεσκάδας στο σπίτι μας, στο χώρο που περνάμε τις περισσότερες ώρες τις ημέρας και θέλουμε να έχει θετική ενέργεια και να ανανεώνεται συνεχώς, με μικρές ή με μεγάλες παρεμβάσεις, χωρίς δαπανηρές ιστορίες.

Όλα μυρίζουν καλοκαίρι, ακόμα και στην διακόσμηση του σπιτιού γίνεται πιο ανάλαφρη, αλλάζοντας τις κουρτίνες, τις μαξιλαροθήκες και ορισμένα βαριά αντικείμενα, γεμίζουμε το χώρο μας φυτά και λουλούδια, φτιάχνουμε τα μπαλκόνια και τις βεράντες μας, με φωτιστικά, καρέκλες  και έπιπλα κήπου και πολύ πράσινο. Φυσικά πολλές φορές απαιτούνται και μεγαλύτερες παρεμβάσεις, όπως ελαιοχρωματισμοί του σπιτιού, μονώσεις, τοποθέτηση κλιματισμού, αλλαγές στα έπιπλα ή στην κουζίνα μας. Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό αλλαγών στη ζωή μας συνολικά, που το έχουμε ανάγκη και το καλοκαίρι πάντα είναι η κατάλληλη περίοδος για να τις κάνουμε.

Στο ένθετο μας θα βρείτε πολλές προτάσεις για να ανανεώσετε το χώρο σας, αλλά και όλους τους επαγγελματίες από το χώρο της κατοικίας στην Ηλεία στους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε το σπίτι σας. Και μην ξεχνάτε, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ , για τις μικρές ή τις μεγάλες αλλαγές στην κατοικίας μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος