FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα η ενημερωτική εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Πύργου Ολυμπίας και τον Όμιλο ΑγκαλιάΖΩ

Ημερομηνία: 15-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος πνεύμονα και καρκίνος δέρματος. Από την πρόληψη στην αντιμετώπιση» πραγματοποιεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο, ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου Ολυμπίας και ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Αχαΐας «ΑγκαλιάΖΩ».

Με συνέντευξη τους, ο πρόεδρος και ο γραμματέας του ΙΣΠΟ Νίκος Κατσαρός και Χρήστος Γιαννικούλης καθώς και η πρόεδρος του Ομίλου «ΑγκαλιάΖΩ» Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη απεύθυναν κάλεσμα προς όλους να συμμετέχουν στην εκδήλωση και να ενημερωθούν για τον καρκίνο πνεύμονα και δέρματος από έγκριτους επιστήμονες.

Ομιλητές θα είναι ο Πνευμονολόγος Φυματιολόγος Νίκος Χαροκόπος με θέμα «Καρκίνος του πνεύμονα», η Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Θεοδώρα Καράγιωργα με θέμα «Καρκίνος του δέρματος», ο Επίκουρος Καθηγητής Ευστράτιος Κωλέτσης με θέμα «Καρκίνος Πνεύμονα, από τη μεριά του Θωρακοχειρουργού» και η Διευθύντρια ΕΣΥ της Ογκολογικής Μονάδας του ΓΝ Πατρών Αθηνά Χριστοπούλου με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στον καρκίνο του πνεύμονα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος